Video: https://www.youtube.com/watch?v=2hjCfmhsnWU
Noskatoties video 3-šajā minūtē ir gifa situācija, un pēc tam ir redzama Lēdijas aste, tātad Vērotājai taisnība.

Māri, vakar palaimējās, ka redzēju to visu tiešraidē. Tur pat nevajag astes skatīties, pēc uzvedības redzams kurš ir kuršMĀRIS wrote:
Noskatoties video 3-šajā minūtē ir gifa situācija, un pēc tam ir redzama Lēdijas aste, tātad Vērotājai taisnība.
Bišku apjukuVērotāja wrote:Vakar Jānis rakstīja par dāmām. Nezinu... Jāprasa, protams, amei, bet esmu pārliecināta, ka Raibais ir puisis.
Nupat ieliktajā GIFā var redzēt, ka Brūte diezgan neitrāli sēž zarā un Roberts viņu neaiztiek. Taču šodien palēnināti labi var redzēt kā Roberts ar nagiem pa priekšu pikē uz patriekto Raibo.
Man liekas, ka divas dāmas tik mierīgi nesēdētu blakus un dāmai Roberts nemaz neuzbruktu.
Vērotāja wrote:mega, varianti ir tikai divi.
Viens - Raibais ir puisis, zarā sēž Līgava un Roberts partriec Raibo prom.
Otrs (par kuru rakstīja eglīte) - Raibais ir sievieškārtas ērglis, zarā sēž Roberts, bet Līgava patriec svešo raibo ērgleni.
Vērotāja wrote:Arī es balsotu par 1.variantu, jo tas uzbrukums bija ļoti pārliecinošs. Līgava vēl nav pilnīgi nostabilizējusies pilntiesīgas saimnieces lomā. Man kaut kā neliekas ticami, ka Roberts tā mierīgi sēž zarā, bet Līgava kā tanks tiec prom svešos.
Otrkārt, raibais putns pēc augumiņa izskatījās kā tēviņš.
Pieļauju, ka Roberts arī sēdētu zarā un noskatītos, kā divas dāmas plēšas savā starpā, jo vēl nekādu lielo akceptu no Roberta puses pret Lēdiju neesmu novērojis. Viņš vienkārši izvēlētos stiprāko, uzvarētāju, kā tas dabā pieņemts. Bet šeit ligzdā bija vīrišķis, un te nu savas tiesības bija jāaizstāv Robertam.d.e. wrote: Tieši tā, Roberts nekad neskatītos vienaldzīgi zarā tupēdams, kā tiek risināts konflikts viņa paša ligzdā....
Līgava sēdēja un noraudzījās duelī, kā jau tas dāmai pienākas