12:27 tajā pusē kaklu izstiepis kaut ko baigi pētaVērotāja wrote:12.22 Šajā brīdī salēcās sirds, domāju, nu viss, aizlido... Nedaudz vēl pietrūka. Šoreiz
🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
					Last edited by star14 on 19 Jun 2015 12:29, edited 2 times in total.

Linaliesma
ļoooti smieklīgi, labāk no sāna....

Vērotāja
Es jau ar domāju, ka tūlīt aizlidos, vai arī pārkritīs pāri ligzdai...

ļoooti smieklīgi, labāk no sāna....
Vērotāja
Es jau ar domāju, ka tūlīt aizlidos, vai arī pārkritīs pāri ligzdai...
Nu kāda nedēļa vēl.. un viss sāks notikties - Durberts aizies lielajā dzīvē ...  

12:32 helikoptera skaņas fonā.. Durberts ieklausās...

lianaliesma, 
varbūt viņš saka - Tā kā man te ir kameras acs, tad drusku jau jāpaspēlē ir, lai šiem tur otrā pusē interesantāk...

un galvenais, ka ir, kas uzķeras  

varbūt viņš saka - Tā kā man te ir kameras acs, tad drusku jau jāpaspēlē ir, lai šiem tur otrā pusē interesantāk...
tas pēc mana vakardienas komentārastar14 wrote: Oho... Durbe!! Patīkamas ziņas
12:43 Durberts atkal ķeras klāt inventāra Nr.1 plucināšanai.  

reāli piegriezusies viņam tā vienpatība. un patiešām ne jau dēļ gatavības, bet dēļ tieši tā, ka ir viens un izbesījies (atvainojiet, meklēju piemērotāku sinonīmu, bet neizdevās), viņš grasās izlidot no ligzdasVērotāja wrote: To mēs varam tikai minēt. Varbūt viss kopā.
12:42
Durbertam acīmredzami gribas ēst.. kā tur bija - bada laikā velns pat mušas grauž

Durbertam acīmredzami gribas ēst.. kā tur bija - bada laikā velns pat mušas grauž

Atkal daudziem sakas emocijas parplude. Viss ir normas robezas, beidziet stresot un panikot.

Tās atkal ir tikai mūsu subjektīvās sajūtas un projekcijas, Emotion.Emotion wrote:reāli piegriezusies viņam tā vienpatība. un patiešām ne jau dēļ gatavības, bet dēļ tieši tā, ka ir viens un izbesījies (atvainojiet, meklēju piemērotāku sinonīmu, bet neizdevās), viņš grasās izlidot no ligzdas![]()
Spārnu treniņi ir absolūti nepieciešami un liecina tikai par to, ka putns jūtas labi. Bet (iz)lidošana - tas ir tas, uz ko šis mazais ērglis aug un tiecas no brīža, kad izšķīlās no olas!
Vai tad ?Safri83 wrote:Atkal daudziem sakas emocijas parplude. Viss ir normas robezas, beidziet stresot un panikot.
Neticu! Ērglis nav bara putns! Vienkārši viņš ļoti ātri "nogatavojās". Es pieļauju arī, ka pēc izlidošanas mēs viņus ļoti maz redzēsim. Viņi /visi trīs / satiksies mazāk "bīstamā" vietā.Emotion wrote:
reāli piegriezusies viņam tā vienpatība. un patiešām ne jau dēļ gatavības, bet dēļ tieši tā, ka ir viens un izbesījies (atvainojiet, meklēju piemērotāku sinonīmu, bet neizdevās), viņš grasās izlidot no ligzdas. Tālu vairs tas nav...... Cerams, ka viss sanāks sekmīgi par spīti pāragram izlidojuma mēģinājumam
Dabu nevar iemācīt.   Viss notiek pēc dabas likumiem.     Imis /Tālis/
Cik skaisti lēcieni !

Vu-hūūū! Kas par enerģiskiem palēcieniem!!  

Tā šķiet, ka tuvumā ir kāds no vecākiem. Tāpēc arī šie spārnu treniņi un izrādīšanās..

Tā šķiet, ka tuvumā ir kāds no vecākiem. Tāpēc arī šie spārnu treniņi un izrādīšanās..
Te arī lēkāšanas video (Liz01, LK):

Sunshine , paldies par bildēm ! 

- 
				Maz-ko-zinu

lianaliesma!
Tavas fantazijas ved vēl tālākās un zilākās tālēs

Tavas fantazijas ved vēl tālākās un zilākās tālēs
Man liekas, kad viņš mēģinās iekarot savu pirmo zaru, tas būs mierīgāk nekā šādi treniņi 

Emotion, nu šī jau atkal ir absolūtas fantāzijasEmotion wrote:
reāli piegriezusies viņam tā vienpatība. un patiešām ne jau dēļ gatavības, bet dēļ tieši tā, ka ir viens un izbesījies (atvainojiet, meklēju piemērotāku sinonīmu, bet neizdevās), viņš grasās izlidot no ligzdas. Tālu vairs tas nav...... Cerams, ka viss sanāks sekmīgi par spīti pāragram izlidojuma mēģinājumam
Ērglis nav cilvēks un viņam nav nepieciešama kompānija. Un tuvākos 5 gadus Durberts tāpat dzīvos pilnīgi viens.
Durbertam šodien ir 65.dzīves diena, pat ja viņš izlidotu tūlīt, nekas nav pāragri. Tas ir normāli.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns