Durberts arī ir iemācījies pacelt no grīdas krikumus, ja izkrīt no knābja.
Tevi sadzirdēja!Maz-ko-zinu wrote:Jums negribas teikt: "Durbert, griezies uz citu pusi!"?
Ģeogrāf, Jūsu adrese XXX.XX.100.44 (noslēpu sākumu) nav banota, bet ir banotas adreses ar to pašu sākumu, kuras beidzas ar 100.204 un 100.200. Varbūt no šī pieslēguma adreses mainās un kādreiz sakrīt ar to, no kuras kāds entuziasts ir spamojis?Ģeogrāfs wrote:Labvakar! Varbūt kāds var man palīdzēt- paskaidrot.Vakarā izlasu visus forumus, paskatos, kas jauns kamerās- viss kārtībā. Rīta apgaitā man tiek paziņots, ka mana IP adrese ir banota, un es netieku pie foruma lasīšanas. Tas notiek ik pa laikam- 5-8 dienām. Paldies.
Elementāri Vatson. piemēram Lattelecom vai kam citam ir daudz klientu, IP adrese mainās katru reizi ieslēdzot datoru. DHCP serveris dalot adreses vēl bez IP iedot IP derīguma termiņu, pēc kura atkal jāprasa IP no jauna.Vērotāja wrote:Ģeogrāf, Jūsu adrese XXX.XX.100.44 (noslēpu sākumu) nav banota, bet ir banotas adreses ar to pašu sākumu, kuras beidzas ar 100.204 un 100.200. Varbūt no šī pieslēguma adreses mainās un kādreiz sakrīt ar to, no kuras kāds entuziasts ir spamojis?Ģeogrāfs wrote:Labvakar! Varbūt kāds var man palīdzēt- paskaidrot.Vakarā izlasu visus forumus, paskatos, kas jauns kamerās- viss kārtībā. Rīta apgaitā man tiek paziņots, ka mana IP adrese ir banota, un es netieku pie foruma lasīšanas. Tas notiek ik pa laikam- 5-8 dienām. Paldies.
p.s. vai banošanas brīdī neest tuvumā kādai reklāmas agentūrai?