🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Kamera nejiet... diez ko Durberts dara...
15:50 Kamera paņēmusi atslodzes stundas...Sestdiena taču!
Durbets droši ka silda spārnus saulītē...

SkaidrsDinga wrote:15:50 Kamera paņēmusi atslodzes stundas...Sestdiena taču!![]()

- Lianaliesma
13.29-13.39 arī vēl ir bildes, kur redzams, ka Durberts pusdieno, tas labi...Vērotāja wrote:Parasti, kad ir tiešraides pārrāvumi, kamera strādā un pontu bildes turpina krāties. Paāšlaik nedarbojas arī kamera, pēdēja bilde 12.59
http://193.40.124.24/2015-juras-erglis/2015-06-13/

Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.

Nāks rudentiņis,
Būs barga ziema!
Jāsāk gatavot krājumi! Viena vobla man jau ir ļoti laba,- pat Durbe nevarēja tikt ar viņu galā. Nu vajadzētu arī otru tādu.
Būs barga ziema!
Jāsāk gatavot krājumi! Viena vobla man jau ir ļoti laba,- pat Durbe nevarēja tikt ar viņu galā. Nu vajadzētu arī otru tādu.

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Njaa, arī pontos nekas nekrājas.. pēdējais videokadrs šobrīd ir šis.
Kopš brīža, kad Durberts lūkojās augšup (un tajā laikā bija dzirdama "smagā bumbvedēja" skaņa - lielā muša, dundurs, vai kas vēl, kameras iespējamais tuvums traucē adekvāti uztvert), nekas vairāk nenotika, viņš novērsās uz apkārtni bez īpašas uzmanības uz kaut ko vienu (neizskatījās, ka seko lidojumam, bet varbūt es neuztvēru)

Kopš brīža, kad Durberts lūkojās augšup (un tajā laikā bija dzirdama "smagā bumbvedēja" skaņa - lielā muša, dundurs, vai kas vēl, kameras iespējamais tuvums traucē adekvāti uztvert), nekas vairāk nenotika, viņš novērsās uz apkārtni bez īpašas uzmanības uz kaut ko vienu (neizskatījās, ka seko lidojumam, bet varbūt es neuztvēru)

Vai kāds no šeit zinošajiem var pateikt kaut kādus minējumus, vai prognozes par kameras darbības pārtraukumu?
Tad jau redzēs. Gan jau paziņos, kas zinās. Un ko gan dod minējumi.
Pacietību, pacietību un vēlreiz pacietību dabas vērotājiem
Pacietību, pacietību un vēlreiz pacietību dabas vērotājiem

Pacietību, pacietību un vēlreiz pacietību Durberta vērotājiem! Pārējais viss jau notiek!Made wrote:Pacietību, pacietību un vēlreiz pacietību dabas vērotājiem

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Iespējams, ka akumulatoriem kirdik
Pat tad, ja tā, cerams, ka neviens nemēģinās to mainīt... mums svarīgāk, lai putns tiek izbarots utt, savu ziņkāri var nākties ielikt kabatā un samierināties.. Bet kas to, lai zin, varbūt rīt pēkšņi sāks kamera rādīt.. 

Derētu raganiņa ar savām burvestībām...
Es ļooooti paciešos un ceru, ka Durbertam viss labi un rīt mēs par to pārliecināsimies!
Es ļooooti paciešos un ceru, ka Durbertam viss labi un rīt mēs par to pārliecināsimies!
Akumulatorui lādējas no saules paneļiem un dienas ir saulainas. Diez vai tie ir akumulatori.
Kamera nav tikai skatītājiem, bet arī zinātnei. Bet arī skatītājus, līdz ar to sabiedrības izglītošanu par putnu dzīvi, nevar novērtēt zemu. Tas ir tikpat svarīgi kā zinātniskais aspekts.
Kamera nav tikai skatītājiem, bet arī zinātnei. Bet arī skatītājus, līdz ar to sabiedrības izglītošanu par putnu dzīvi, nevar novērtēt zemu. Tas ir tikpat svarīgi kā zinātniskais aspekts.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Piekrītu par zinātni, tomēr akumulatoriem mūžs nav bezgalīgs. Var gadīties kāds brāķītis..Vērotāja wrote:Akumulatorui lādējas no saules paneļiem un dienas ir saulainas. Diez vai tie ir akumulatori.
Pilnīgi piekrītu! Turklāt tagad mēs jau zinām, ka ar Durbertu viss būs vislabākajā kārtībā. Vecāki rūpējas. Ērglēns aug. Viss notiek. Ja mēs vairs neredzēsim...nu tad neredzēsim.aliaalia wrote:Iespējams, ka akumulatoriem kirdikPat tad, ja tā, cerams, ka neviens nemēģinās to mainīt... mums svarīgāk, lai putns tiek izbarots utt, savu ziņkāri var nākties ielikt kabatā un samierināties.. Bet kas to, lai zin, varbūt rīt pēkšņi sāks kamera rādīt..
Bet pārtraukumi jau ir bijuši - tā kā iespējams, ka viss atkal būs štokos. Bet, ja jāiejaucas atkal ligzdas dzīvē, lai labotu kameru - es balsotu par neiejaukšanos.
-
Ar vēja švunku ielido Raganiņš,ar slotu pastutē kameriņš,Ziņoju-Durbertam viss ir ideāli,bet kameriņai gan nav.Vispār tā..... ir kaut kāda plāksnīte...nu pie kameras,kamerā???
kas sagļukojusies.Rīt padarbošos ar slotu pa turieni.Bet tagad miers un atpūta.

-
14.jūnijs
Kamera strādā.
Atsāka darbību 01:48.
Kamera strādā.
Atsāka darbību 01:48.
-
6:o8
Durbertiņš plosa zivti,kameriņš ar jau plosās.truļļaļā,truļļaļļā.Kā es teicu,tā notika.
Durbertiņš plosa zivti,kameriņš ar jau plosās.truļļaļā,truļļaļļā.Kā es teicu,tā notika.
- Ligzdas gariņš
-
6:52 nu tā-ā-ā-ds acu skatiens,tā-ā-āds. Nav vairs tāds kā bija,kad skatos tur nezin kur.Tik mērķtiecīgs,ieurbīgs,caururbīgs. Tāāāds. Ērgļa acs.
-
Domā viņš pa mazam arī iet?Ligzdas gariņš wrote: 6.31 Beigu beigās viņam apnika knibināties ap voblu,aizgāja pa lielam...