Paldies visiem par komentāriem!

Māri, nu nezinu gan.... es pārsvarā skatos LV un EE kameras un kautiņi, protams, ir, bet nu šis mazulis tomēr ir ļoti agresīvs. Kā mazais pakustās, tā lielais gāž gar zemi, nu neesmu es to tik izteikti redzējusi citiem plēsējiem. Cik nu ligzdas vispār ir tedzētas.
Tad Tev bija jāredz ASV baltgalvas ērgļu Harietas ligzda, kad auga E7 un E8. Tas nebija vispār vērojams, bet mazais izdzīvoja. Protams pēc tam E8 vajāja citas nelaimes. Austrālijas ligzdā nav gājis labāk.
Tā nav, ka Cilla maz baro. Iepriekšējās dienas, kad tiešraide darbojās, tad pietiekoši bieži piedāvāja barību. Šodien visu dienu līst, varbūt tāpēc mamma retāk ceļās augšā. Vienkārši jāpaļaujas uz ērgļiem, cerot, ka viss būs labi un šo knābāšanās posmu mazais cālis pārdzīvos.Ligzdas gariņš wrote: ↑03 May 2018 21:24 ēdamais ligzdā,bet Cilla i nedomā celties un barot sīčus![]()
man liekas ka Cilla par maz piedāvā bērniem ēdamo,Milda vairāk reizes pa dienu baro sīčus,nesaprotu kur problēma,ēdamais taču ligzdā ir![]()
tagad ar Osis atnesa vienu putnu,bet šī i nekust,cita jau stumtu pilnus knābjus...
tas varētu būt viens no iemesliem kāpēc tik agresīvs lielākais,jo pat viņam neredz pilnu guzu.