liekas ka tomēr kundzemega2 wrote:17:13 Dzeņa kungs ligzdā ciemojās un lēkā pa zariem![]()
🔒Jūras ērgļi Durbē 2016 (Šilute un Vents)
- Ligzdas gariņš
Re: Jūras ērgļi Durbē 2016 (Egle un Ansis)
Man gan izskatījās,ka kraukļi triec ērgli prom no savas teritorijas,kur viņiem varētu būt ligzda ar olāmSaulene wrote:17:20 ligzdā ielido ērglis, no teritorijas aizdzīdams divus kraukļus. Egle.
17:23 Egle ielec kreisās puses zaros 
17:59 Pasēdējusi zarā un uzspodrinājusi spalvas,Egle ielec atpakaļ ligzdā 
Grūti spriest, bet kraukļi labu laiku pirms tam jau tur tarkšķēja, kā kādu kaitinot. Pēc Egles ierašanās vairs nav dzirdēti.mega2 wrote:Saulene wrote:17:20 ligzdā ielido ērglis, no teritorijas aizdzīdams divus kraukļus. Egle.
Man gan izskatījās,ka kraukļi triec ērgli prom no savas teritorijas,kur viņiem varētu būt ligzda ar olām
ap 18:25 LTV1 ziņās bija sižets par šī rīta pīles viesošanos ērgļu ligzdā.
Tieši tā,tarkšķēja un kaitināja ērgli,kurš pīkstēja pretīSaulene wrote:Grūti spriest, bet kraukļi labu laiku pirms tam jau tur tarkšķēja, kā kādu kaitinot. Pēc Egles ierašanās vairs nav dzirdēti.mega2 wrote:Saulene wrote:17:20 ligzdā ielido ērglis, no teritorijas aizdzīdams divus kraukļus. Egle.
Man gan izskatījās,ka kraukļi triec ērgli prom no savas teritorijas,kur viņiem varētu būt ligzda ar olām
18:52 ieradās gredzenotais draugs, Egle sagaida ar ovācijām.
18:52 Izrādās tas ir gredzenotais draugs--apmetās uz otra zara blakus Eglei 
20:20 Durbes pusē lietus līst jau kādu laiku
Egle sēž zarā,kā ķipis un iet uz sava veida rekordu--3st, nav atstājusi ligzdu --varbūt gulēs ar tepat??
Egle sēž zarā,kā ķipis un iet uz sava veida rekordu--3st, nav atstājusi ligzdu --varbūt gulēs ar tepat??
20.56. 
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
21:17 Egle aizlido