🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Kā jūs domājat DURBERTU tik lielu būdamu kāds lielāks putns varētu aizsnest 

Puķīte, diez vai. Pie tam vecāki gandrīz visu laiku ir tuvumā.
Sveika, Puķīte!Puķīte wrote:Kā jūs domājat DURBERTU tik lielu būdamu kāds lielāks putns varētu aizsnest
Jauki, ka pārgāji uz mazajiem burtiem!

Tā kā Durberta vecāki pārsvarā (cik nu mēs varam spriest) turpat vien riņķo ap ligzdu un tās teritorijā, tad diez vai sveši putni varētu pārāk tuvu pietuvoties.

-
10:15 tikko viens no vecākiem ielidoja ozolā
10:15 Kamēr Durberts runājas ar kādu kreisajā pusē. Aiz viņa ozolā nolaidās otrs vecāks. Mazais pat nepamanīja.
-
Te ame video par šo faktu:9:59 a parent flew over the nest and landed on a spruce nearby on the right.Diāna Janušone wrote:Tikko viens lielais bija virs ligzdas, Durberts spiedza, lielais nosēdās blakus eglē
it was impossible to see who it was.
Last edited by Diāna Janušone on 02 Jun 2015 10:25, edited 2 times in total.

10.14 Kāds palidoja garām uz ozola pusi. Pontu arhīvā neredzu, bet video es nevarēšu ielikt (nav YouTube profils).
"Mana ideja par maģiju nav saistīta ar skatuves trikiem un ilūziju. Visa pasaule ir maģiska. Daba ir vislabākā burvju māksliniece. Tās maģija ir neizsakāmi bagāta un viss ko mums vajag darīt ir novērtēt to." - MJ "Magic"
Man likās, ka tas vecāks no apakšas arī uzlidoja un Durberts to ar skatienu pavadīja, sāka čiepstēt, kad tas sarosījās uzlidošanai.Murkjelis wrote:10:15 Kamēr Durberts runājas ar kādu kreisajā pusē. Aiz viņa ozolā nolaidās otrs vecāks. Mazais pat nepamanīja.
Es runāju par video redzamo laiku. Vai 10:15 ir notikuma laiks vai komentāra laiks?
Last edited by Made on 02 Jun 2015 10:23, edited 1 time in total.
-
magic
Varbūt vari pamēģināt caur šo programmu. Kad video fragments iefilmēts programma pati piedāvā to ievietot youtube, tev tikai jāapstiprina, ka piekrīti un profils ar video un tavu tagadējo niku tiek izveidots.
Instalēšana arī ātra un vienkārša.
Varbūt vari pamēģināt caur šo programmu. Kad video fragments iefilmēts programma pati piedāvā to ievietot youtube, tev tikai jāapstiprina, ka piekrīti un profils ar video un tavu tagadējo niku tiek izveidots.
Instalēšana arī ātra un vienkārša.
Last edited by Diāna Janušone on 02 Jun 2015 10:23, edited 2 times in total.
Made, varbūt arī tā, bet man vairāk liekas, ka tas ir otrs. Pie tam Durberts turpināja "runāties" uz leju arī pēc tam, kad lielais jau bija ozolā.
Kaut gan jāteic, ka pārvietojas ērgļi tiešām zibenīgi.
UPD ak
Izsekot te nav viegli
~ 10:15 notikuma laiks.
Kaut gan jāteic, ka pārvietojas ērgļi tiešām zibenīgi.
UPD ak

Last edited by Murkjelis on 02 Jun 2015 10:25, edited 1 time in total.
Murkjeli - nu jā, es nezinu, es tikai pieņemu
)

Made, neviens jau nezina
Nē, tiešām derētu kāds mazmazītiņš operatoriņš ar kameru, kas skraidelē pa zariem, lai mēs redzam visu apkārtni 

Murkjelis wrote:Made, neviens jau nezinaNē, tiešām derētu kāds mazmazītiņš operatoriņš ar kameru, kas skraidelē pa zariem, lai mēs redzam visu apkārtni
Nē varetu vienu kameru uzlikt taja ozola lai redz apkartni ap egli kas notiek
"mazmazītiņš operatoriņš"Murkjelis wrote:Made, neviens jau nezinaNē, tiešām derētu kāds mazmazītiņš operatoriņš ar kameru, kas skraidelē pa zariem, lai mēs redzam visu apkārtni

A kā Vinš viens pats lidot iemacīties? Ja vecaki tik no malas veros vai est atnes?
Cilvēkbērnu jau arī neviens speciāli staigāt nemāca. Pieslienas kājās un sāk iet. Durberts tāpat - jutīs, ka ir spēcīgāks un lidos. To, ka vecāki lido - to jau viņš redz.mooda wrote:A kā Vinš viens pats lidot iemacīties? Ja vecaki tik no malas veros vai est atnes?
-
mooda , atvaino, bet manuprāt nav ko skriet notikumiem pa priekšu.
To jau var manīt no Durberta treniņiem, - viņš zina, ka viņam nākotnē paredzēts lidot!Murkjelis wrote:Cilvēkbērnu jau arī neviens speciāli staigāt nemāca. Pieslienas kājās un sāk iet. Durberts tāpat - jutīs, ka ir spēcīgāks un lidos. To, ka vecāki lido - to jau viņš redz.mooda wrote:A kā Vinš viens pats lidot iemacīties? Ja vecaki tik no malas veros vai est atnes?