Labrīt! mega2, tad vakar vakarā Skarletas bildē (iepriekšējā lapā) tajā brīdī zarā bija Ansis, ja? Pēc Tavām bildēm spriežot, vairāk pa ligzdu dzīvoja Egle
Sandra L. wrote:Labrīt! mega2, tad vakar vakarā Skarletas bildē (iepriekšējā lapā) tajā brīdī zarā bija Ansis, ja? Pēc Tavām bildēm spriežot, vairāk pa ligzdu dzīvoja Egle
Skatījos it kā ļoti uzmanīgi un visu fiksēju,bet viņi tur mainījās uz nebēdu,tā,kā tagad pateikt nevaru,kurš kurā momentā kur bija
Vai nu stiprā vēja dēļ,bet ļoti bieži apstājās,bremzējās un slēdzās ārā kamera šorīt Līdz ar to kameras laiks nesakrīt ar reālo laiku un nevarēs precīzi piefiksēt ērgļu ierašanos
7:01 tiešraide vispār izrubījās
today at 6:00 the mistle thrush (Turdus viscivorus) was singing quite near to the microphone again. / šodien 6:00 sila strazds dziedāja pavisam tuvu pie mikrofona atkal.
paldies mega2!
a mistle thrush was singing near the nest yesterday morning and then i made a mistake: i thought it was a blackbird (Turdus merula). vainamoinen who is a Latvian LK-member corrected me. /
sila strazds dziedāja pie ligzdas vakar no rīta, un tad es kļūdījies: Es domāju, ka tas bija melnais strazds (Turdus merula). vainamoinen, kurš ir Latvijas LK-biedrs koriģēts mani.
i'm trying to learn the voice of mistle thrush now. it is rare in Finland. my bird guide says that the soft buzzing bshrrr-bshrrr -voice is typical for it and that the song resembles the song of the blackbird but the tempo is faster and the song altogether does not sound as melancholy and 'clean' as the blackbird's song. /
Es cenšos, lai uzzinātu balsi sila strazds tagad. tas ir reti Somijā. mans putns guide saka, ka mīkstās buzzing bshrrr-bshrrr -voice ir tipiska, un ka dziesma līdzinās dziesma melnais strazds, bet temps ir ātrāks un dziesma pavisam neizklausās tik skumjas un " tīrs" kā melnais strazds dziesmu.
the eagles sang a long morning song quite near the nest after the mistle thrush at 6:04. actually they sang two songs. so they spent the night somewhere near. /
ērgļi dziedāja senas rīta dziesmu pavisam netālu no ligzdas pēc sila strazdu pie 6:04. patiesībā viņi nodziedāja divas dziesmas. lai viņi pavadīja nakti kaut kur tuvumā.
it has been raining since 10:45. / tas ir bijis lietus kopš 10:45.
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.