7:55 interesanti,kas būs,kad atlidos Milda-droši,ka noknābs?

izlabo lūdzu laiku šajā komentārā,kļūda par veselu stundu!karliiina_13 wrote: ↑18 May 2020 08:22 labrīt!
09:19:15 meklējot siltumu, mazais iekārtojas blakus lielajiem cāļiem, nenojaušot, ka tik pusdienās apēsts.![]()
(šausmu filma turpinās)
mega2 ...šeit var komentēt jebkurš...Vērotāja kādreiz teica, ka var arī dubultoties. Esmu ievērojusi, ka esi ļoti nelaipna arī pret jaunatnācējiem.Kādreiz kolektīvs bija draudzīgāks, jo varēja jebkurš ielikt savu bildi un komentāru....tagad rodas sajūta, ka viss pieder Tev un citi nedrīkst izteikties.mega2 wrote: ↑18 May 2020 09:42izlabo lūdzu laiku šajā komentārā,kļūda par veselu stundu!karliiina_13 wrote: ↑18 May 2020 08:22 labrīt!
09:19:15 meklējot siltumu, mazais iekārtojas blakus lielajiem cāļiem, nenojaušot, ka tik pusdienās apēsts.![]()
(šausmu filma turpinās)![]()
ja Tu komentēsi notikumus šeit, laipni lūgta- es atkāpjos-nav nekādas jēgas šo ''murgu'' atspoguļot dubultā!![]()
Cik dzīve ir pārsteidzoša! Iespējams, mamma šajā ligzdā samērā miermīlīga (nekā mūsu Milda) un siblingi ne tik agresīvi kā pie mums šie... paveicās SpankijamMĀRIS wrote: ↑18 May 2020 09:41 Labrīt!
Jānis Ķ. šobrīd ir mežos, bet apsolījās vakarā forumā ierakstīties.
Visticamāk ka atnestais esot klijāna cālis.
Šogad šī ligzda nebeidz pārsteigt.
P.s. ASV baltgalvju ērgļu ligzdā izaudzināja šādā pat veidā atnestu klijāna mazuli Spankiju. viewtopic.php?p=149247#p149247
Sekosim notikumiem šeit.
Protams, liekat visi savus komentārus un bildes, kurš vēlas.karliiina_13 wrote: ↑18 May 2020 09:55 mega2 ...šeit var komentēt jebkurš...Vērotāja kādreiz teica, ka var arī dubultoties. Esmu ievērojusi, ka esi ļoti nelaipna arī pret jaunatnācējiem.Kādreiz kolektīvs bija draudzīgāks, jo varēja jebkurš ielikt savu bildi un komentāru....tagad rodas sajūta, ka viss pieder Tev un citi nedrīkst izteikties.