Sveiki! Ceru, ka neviens neļaunosies, taču ierakstus par trasi tomēr izdzēsu. Jānis Ķuze vēlāk nokomentēs.ame wrote:is it a good idea to discuss the location of the nest in so much detail?Vērotāja wrote:Paldies![]()
Durbe was so hysterical about the ringing that i would not talk about the nest site... we don't need any nest tourism here, do we?/
tā ir laba ideja, lai apspriestu atrašanās vietu ligzdu tik daudz sīkāk?![]()
Durbe bija tik histēriski par zvana, ka es nevarētu runāt par ligzdas vietu ... mums nav vajadzīga nekāda ligzdu tūrismu šeit, mēs?
also Lubana was extremely sensitive to people in 2014. the chicks almost froze one day when fishermen came too close to the nest, just by accident./
arī Lubāna bija ļoti jutīgas pret cilvēkiem 2014. cāļi gandrīz iesaldēja vienu dienu, kad zvejnieki bija pārāk tuvu ligzdas, tikai nejauši.
Te var palasīt par aizsākumu vārdiņa tapšanai... http://www.dabasdati.lv/forums/viewtopi ... 27#p101827Mazule wrote:Kā jūs izlēmāt dot Šilutei tādu vārdu? kāda ir vēsture?es vienkārši neesmu te no paša sākuma, tāpēc interesē, kā tika izvēlēts tik neparasts vārds
Sveika, MazuleMazule wrote:Kā jūs izlēmāt dot Šilutei tādu vārdu? kāda ir vēsture?es vienkārši neesmu te no paša sākuma, tāpēc interesē, kā tika izvēlēts tik neparasts vārds