10:25 izskatās,ka briest barošana-Robis protams pirmais rindā!
🔒Jūras ērgļi Durbē, 2018 (Milda un Raimis)
Re: Jūras ērgļi Durbē, 2018 (Raimis un Milda)
10:22 Milda pīkstēja tik ilgi,kamēr Raimis aizlidoja!
10:39 Vilnis jau tā bija aizsteberējis tālu prom no brāļa,lai jau šamais pieēdās,bet vienalga dabūja kāvienu,jo pārāk tuvu plivināja savus mazos spārniņus! 
11:14 visi snauž-Robis mammai kājstarpē,bet Vilnis virsū atlikušajai ziftei,no kuras viņam liekas,ka netika ne kripatiņas,tad nu vismaz paodīs guļot!
11:53 tās pozas mazajiem mainās tik bieži
11:53 tās pozas mazajiem mainās tik bieži
- Ieinteresētā
Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
15.31 Iepriekšējās divas stundas pagāja nemainīgi - bērni gulēja, Raimis snauduļoja

15.36 Raimis atrada zivs gabalu un izlēma pabarot bērnus, cik varēja redzēt, ēst dabūja tikai Robis. Barošanas beigās Raimis stāvēja priekšā.
15.49

15.36 Raimis atrada zivs gabalu un izlēma pabarot bērnus, cik varēja redzēt, ēst dabūja tikai Robis. Barošanas beigās Raimis stāvēja priekšā.
15.49

Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
17:06 Raimis atkal prom,laikam jau meklēt Mildu,varbūt šamējā nozvejojusi lielo ''vali'' un viena nevar atstiept?
17:12 interesanti,bet fakts-atgriezās Raimis ar milzīgu zifti -kājas netīras,biksas slapjas-tātad ķēris pats-jautājums,kur tik ātri un tuvu(6 min.) to varēja dabūt gatavu?
varbūt es vairs pēkšņi ērgļus neatšķiru un tā jau sen bija Milda?
17:12 interesanti,bet fakts-atgriezās Raimis ar milzīgu zifti -kājas netīras,biksas slapjas-tātad ķēris pats-jautājums,kur tik ātri un tuvu(6 min.) to varēja dabūt gatavu?
varbūt es vairs pēkšņi ērgļus neatšķiru un tā jau sen bija Milda?
Jautājums Mārim-kas par zifti-vai varētu būt līdaka?
17:13 kamēr Raimis ar zifti staipās pa ligzdu,Robis atkal sadeva Vilnim pa ''šmeseri''
17:13 kamēr Raimis ar zifti staipās pa ligzdu,Robis atkal sadeva Vilnim pa ''šmeseri''
17:18 Raimis kacina bērnus un nebaro,laikam jau gaida Mildu-Robis urkšķ,bet Vilnis pīkst!
17:21 nu nebaros un viss,kas tā Raimim ir par ''fišku''-Vilnis vēlreiz norāvās no Robja-mazie uzgūlušies zivei,bet Raimis nogāja malā
Vispār paliek bišku jocīgi-tikko paskatījos komentāros,Milda aizlidoja 12:00 un tas nozīmē,ka viņa nav rādījusies 6 h(?),vai arī es te viena visu dienu rakstot esmu galīgi visu saputrojusi?

17:21 nu nebaros un viss,kas tā Raimim ir par ''fišku''-Vilnis vēlreiz norāvās no Robja-mazie uzgūlušies zivei,bet Raimis nogāja malā
Vispār paliek bišku jocīgi-tikko paskatījos komentāros,Milda aizlidoja 12:00 un tas nozīmē,ka viņa nav rādījusies 6 h(?),vai arī es te viena visu dienu rakstot esmu galīgi visu saputrojusi?