8:11-8:12 pēc ilgstošas sēdēšanas zaros dāma uzleca uz Raima zara knakstīties,abi pabļaustījās un viens pēc otra aizlidoja,Raimis pirmais

Vispār iniciators,kā vienmēr bija Raimis,kurš pirmais sāka saukt pirms 18+,dāma pēc tam piebalsoja,ka bija jau gandrīz piepiesta zemeiZolina wrote:12:22 18+, man likās interesants fakts, ka pirms "tā" sāka skaļi klaigāt un tad viss smuki notika... Meitenei būs iepaticies, šoreiz iniciatore bija viņa
Pavasare wrote:Sveiki, dabas draugi! Šī ir mana pirmā sezona, kad sekošu līdzi ligzdām un ligzdošanai.Esmu visā šajā liels iesācējs, bet ļoti patīk sekot līdzi. Vairs nav neviena diena, kad neesmu forumā un kamerās.
Pēc profesijas esmu veterinārārsta asistents, bet putni kā tādi un viss par tiem man ir kas jauns!
Bet gribētu palūgt palīdzību! Patreiz visvairāk intereses ir tieši par Melnajiem stārķiem, Jūras ērgļiem un Zivjērgļiem. Gribēju pajautāt, lai kāds izstāsta tās atšķirības, kā jūs atšķirat Jūras ērgļus. Tie man liekas vienādi, lai kā arī censtos ieraudzīt atšķirību.Ar Zivjērgļiem jau esmu tikusi skaidrībā, bet ar šiem diviem - nekā!
Čau šajās mājās! Prieks, ka pulciņš paliek kuplāks!Pavasare wrote:Sveiki, dabas draugi! Šī ir mana pirmā sezona, kad sekošu līdzi ligzdām un ligzdošanai.Esmu visā šajā liels iesācējs, bet ļoti patīk sekot līdzi. Vairs nav neviena diena, kad neesmu forumā un kamerās.
Pēc profesijas esmu veterinārārsta asistents, bet putni kā tādi un viss par tiem man ir kas jauns!
Bet gribētu palūgt palīdzību! Patreiz visvairāk intereses ir tieši par Melnajiem stārķiem, Jūras ērgļiem un Zivjērgļiem. Gribēju pajautāt, lai kāds izstāsta tās atšķirības, kā jūs atšķirat Jūras ērgļus. Tie man liekas vienādi, lai kā arī censtos ieraudzīt atšķirību.Ar Zivjērgļiem jau esmu tikusi skaidrībā, bet ar šiem diviem - nekā!
MĀRIS wrote:Čau šajās mājās! Prieks, ka pulciņš paliek kuplāks!Pavasare wrote:Sveiki, dabas draugi! Šī ir mana pirmā sezona, kad sekošu līdzi ligzdām un ligzdošanai.Esmu visā šajā liels iesācējs, bet ļoti patīk sekot līdzi. Vairs nav neviena diena, kad neesmu forumā un kamerās.
Par jūrnieku identifikāciju mums pat ir speciāla tēma, kur var palasīties, pa kādiem celmiem mēs esam lauzušies!![]()
https://dabasdati.lv/forums/viewtopic.php?f=27&t=2535
Vispār iniciators,kā vienmēr bija Raimis,kurš pirmais sāka saukt pirms 18+,dāma pēc tam piebalsoja,ka bija jau gandrīz piepiesta zemei :lolmega2 wrote:Zolina wrote:12:22 18+, man likās interesants fakts, ka pirms "tā" sāka skaļi klaigāt un tad viss smuki notika... Meitenei būs iepaticies, šoreiz iniciatore bija viņa
Galvenais jau, ka abiem bija gribēšana un varēšana.Zolina wrote:Vispār iniciators,kā vienmēr bija Raimis,kurš pirmais sāka saukt pirms 18+,dāma pēc tam piebalsoja,ka bija jau gandrīz piepiesta zemei :lolmega2 wrote:Zolina wrote:12:22 18+, man likās interesants fakts, ka pirms "tā" sāka skaļi klaigāt un tad viss smuki notika... Meitenei būs iepaticies, šoreiz iniciatore bija viņa
Nu nezinu ganDāma jau pazemīgi ieņēma pozu, kad Raimis tikai sāka bļaut
Bet nu labi, lai jau viņš ir tas iniciators...
Jānis Ķ. vēlāko olu dēšanas faktu ir piefiksējis aprīļa sākumā, tāpēc Viņš runā par aprīļa vidu, kā pēdējo termiņu. Bet kas zin - kameras tomēr lauž daudzus stereotipus,...!Sandra L. wrote: Žēl tikai, ka jaunāsaimniece tik vēlu ieradās. (Aber tomēr varbūt vēl ir cerība![]()
)