Vēl priecīgāk būs, kad Durbe atgriezīsiesMia wrote:Cik labi izlasīt priecīgu ziņu, ka Roberts atgriezies!
Man arī bija tāda doma. Tā stirnas kāja jau droši vien nebija vienīgais medījuma gabals, kas mētājās mežā.Vērotāja wrote:Varbūt atņemot medījumu kādam plēsējam, plēsējs iekampis kājā?
Drusku cits leņķis un šajā bildē tās ir mazliet vairāk sakļautas, bet tās pašas 4 spalvas ar melnajiem galiem un otrā spalva no kreisās puses ir nedaudz garāka par pārējāmMĀRIS wrote:Astīte. Bilde no Viky video.![]()
Kāpēc trīsstūris meitenei? Robertam. 29.janvārī ligzdā bija tas pats putns kas šodien http://dabasdati.lv/forums/viewtopic.ph ... tart=15280Maz-ko-zinu wrote:Es gandrīz vai esmu pārliecināta, bet tomēr tu, Vērotāja, apstiprini - trīsstūris spalvu rakstā uz labā sāna bija tai jaunai ērgļu meitenei, kuru Roberts no ligzdas pieklājīgi izgrūstīja?
kāda viņam liela muteVērotāja wrote:12.08
varbūt arī Durbei uzbruka?Mia wrote:Man arī bija tāda doma. Tā stirnas kāja jau droši vien nebija vienīgais medījuma gabals, kas mētājās mežā.Vērotāja wrote:Varbūt atņemot medījumu kādam plēsējam, plēsējs iekampis kājā?
labāk lieki paraudāt nekā par daudz sapriecātiesEmotion wrote:varbūt arī Durbei uzbruka?Mia wrote:Man arī bija tāda doma. Tā stirnas kāja jau droši vien nebija vienīgais medījuma gabals, kas mētājās mežā.Vērotāja wrote:Varbūt atņemot medījumu kādam plēsējam, plēsējs iekampis kājā?
Piedod. Nesaprotu šādu neauglīgu ņaudēšanu.Emotion wrote: labāk lieki paraudāt nekā par daudz sapriecāties
MĀRIS wrote:Piedod. Nesaprotu šādu neauglīgu ņaudēšanu.Emotion wrote: labāk lieki paraudāt nekā par daudz sapriecāties
Domāsim labas domas!MĀRIS wrote:Piedod. Nesaprotu šādu neauglīgu ņaudēšanu.Emotion wrote: labāk lieki paraudāt nekā par daudz sapriecāties
MĀRIS wrote:Piedod. Nesaprotu šādu neauglīgu ņaudēšanu.Emotion wrote: labāk lieki paraudāt nekā par daudz sapriecāties
Labas domas piesaista labus notikumus !Emotion wrote:MĀRIS wrote:Piedod. Nesaprotu šādu neauglīgu ņaudēšanu.Emotion wrote: labāk lieki paraudāt nekā par daudz sapriecāties
Kā Tu zini, ka neauglīga?
Sandra L. wrote:Ar švakiem nerviem neskatīties