16.22 Liekas, ka otrs bija sieviešu kārtas un Roberts tāpēc bija diezgan galants, stāstot, ka šī ligzdina ir aizņemta
foto no Liz, LK
Ļoti gribas domāt, ka Roberts, bet sākumā, kad atlidoja, ap 10 sekundi, astes zīmējums nebija labi saredzams, tomēr nevienas melnas strīpiņas nesaskatīju.Vērotāja wrote:Paldies Liz01 par ierakstītajiem video![]()
Ielido pieaugušais ērglis - Roberts![]()
Un nekādu strīdes nebijaVērotāja wrote:Durbei ar Robertu apnika, ka tie jaunulīši ir iekārojuši viņu ligzdu
Lūk tev! Un es tā pūlējos, skatījos palēnināti šeit ievietoto video, bet tur neko nevarēja saredzēt.MĀRIS wrote:Šajā Liz01 LK bildītē skaidri redzama Robčika aste.![]()
VIKTORYja wrote:17.11Vairs neko nesaprotuRoberts!!!!Bet tā nav Durbe
Man arī patīk, kā risinās notikumi ligzdāVērotāja wrote:Paldies Liz01 par video![]()
Roberts ar krūti patrieca jaunulīti no zara
Jūs nebijāt vienīgās.....VIKTORYja wrote:Nu ,Maz-ko-zinu,tu gan uz visiem galiem paspējiTraks ar tevi var palikt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Es tak arī sāku čakarēt savu kompi,meklējot Jāni
Šiem jaunuļiem noteiki jau prasās pēc savas ligzdiņas...Maz-ko-zinu wrote:Man arī patīk, kā risinās notikumi ligzdāVērotāja wrote:Paldies Liz01 par video![]()
Roberts ar krūti patrieca jaunulīti no zara
Es atvainojosHildiņa wrote:Jūs nebijāt vienīgās.....VIKTORYja wrote:Nu ,Maz-ko-zinu,tu gan uz visiem galiem paspējiTraks ar tevi var palikt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Es tak arī sāku čakarēt savu kompi,meklējot Jāni