🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Sākot jau ar pirmajiem Saules stariem šodien novērojama interesanta optiska parādība. Saules stars ,,dejo'' zirnekļtīklā. Neprotu precīzāk pateikt.
Ierunājies par zirnekļtīklu un prātā ienāca cik skaisti no rīta bija saules stari. Bilde šorīt 9.32

Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
9. Decembris
7:33 Labrīt! Kamera sākusi darboties--melna tumsa ārā,pilnīgi neko nevar saskatīt!!
Atkal stipri pūš vējš,skaņa nav ausij tīkama
8:20 Nu jau sāk parādīties ligzdas aprises un vērojama pamatīga migla Durbes pusē
7:33 Labrīt! Kamera sākusi darboties--melna tumsa ārā,pilnīgi neko nevar saskatīt!!

Atkal stipri pūš vējš,skaņa nav ausij tīkama

8:20 Nu jau sāk parādīties ligzdas aprises un vērojama pamatīga migla Durbes pusē

Un 8.39. Ir tikai Durbertvilla, pasaulītes nav.mega2 wrote: 8:20 Nu jau sāk parādīties ligzdas aprises un vērojama pamatīga migla Durbes pusē

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Labdien!
Jau pusdienlaiks, bet tāda migla !?!
Jau pusdienlaiks, bet tāda migla !?!
-
Man kamera vairs nerāda.
Kamera nerāda,bet bildītes krājas,laikam tā nav kameras vaina.
10.Decembris
7:38 Labrīt! Kamera šorīt jau strādā!
Atkal stipri skaļi plosās vēja brāzmas
-slikta dzirdamība brīžiem
Mella tumsa--pilnīgi neko nevar redzēt!!! 
7:47 liekas,ka mūsu ērgļi sasaucas!!!!!
7:38 Labrīt! Kamera šorīt jau strādā!

7:47 liekas,ka mūsu ērgļi sasaucas!!!!!

Labrīt! 7:46 Ērglīši parunājās 

-
08:07 - aiz meža debesis jau zilas. Skaists tonis.
Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
Žēl, ka Durbertīnei nav raidītāja. Tā gribas zināt viņas ceļus....
Eh, tā jau domāju, ka cilvēks savas ziņkārības dēļ liek raidītājus.. putns jau nevar paziņot, piekrīt vai nē eksperimentam cilvēka labsajūtas dēļ... piedod, Emotion, tas nav tikai uz Tevi mērķēts, bet uz to, ka vajag tomēr aizdomāties, vai tiešām vajag un vai nevar iztikt bez..
- roosaluristaja
Made wrote:Eh, tā jau domāju, ka cilvēks savas ziņkārības dēļ liek raidītājus.. putns jau nevar paziņot, piekrīt vai nē eksperimentam cilvēka labsajūtas dēļ... piedod, Emotion, tas nav tikai uz Tevi mērķēts, bet uz to, ka vajag tomēr aizdomāties, vai tiešām vajag un vai nevar iztikt bez..
Ziņkārība nav tā ļaunākā cilvēka īpašība.
Ja paskatāmies uz šo momentu filozofiski, 99,99% cilvēku ir spiesti rēķināties ar būtiskiem faktoriem savā dzīvē, kur neviens viņiem neprasa, vai viņi tiem piekrīt vai nē. Pirmatnējās ciltīs bija vecajo sapulce, kur būtiskus jautājumus izlēma kopīgi, bet mūsu dienās ir tie, kas lemj un tie, kam ar to jāsamierinās. Ja tu esi Brunejas sultāns vai Sauda Arābijas karalis, tad ir bišku savādāk.
Tiem ir jārēķinās ar visiem 100%, jo nauda + vara uzliek savu zīmogu.roosaluristaja wrote: Ja tu esi Brunejas sultāns vai Sauda Arābijas karalis, tad ir bišku savādāk.
zinātne nemaz nevarētu attīstīties bez cilvēces ziņkārības, vai ne?Made wrote:Eh, tā jau domāju, ka cilvēks savas ziņkārības dēļ liek raidītājus.. putns jau nevar paziņot, piekrīt vai nē eksperimentam cilvēka labsajūtas dēļ... piedod, Emotion, tas nav tikai uz Tevi mērķēts, bet uz to, ka vajag tomēr aizdomāties, vai tiešām vajag un vai nevar iztikt bez..

Māri , nevaru nepiekristMĀRIS wrote:Tiem ir jārēķinās ar visiem 100%, jo nauda + vara uzliek savu zīmogu.roosaluristaja wrote: Ja tu esi Brunejas sultāns vai Sauda Arābijas karalis, tad ir bišku savādāk.

Arī parastam cilvēkam vajadzētu savu ierobežoto varēšanu lietot ar mēru - tikai tad, ja ļoti vajag. To taču māca "ekoloģiskā pēda"?
Jā, esam jau pienākuši gandrīz līdz laikiem, kad arī cilvēkus čipos viņu pašu labā. Tomēr es negribētu likt raidītāju savam bērnam tikai tāpēc, ka man ir zinātkāre, kur viņš staigā
Jā, esam jau pienākuši gandrīz līdz laikiem, kad arī cilvēkus čipos viņu pašu labā. Tomēr es negribētu likt raidītāju savam bērnam tikai tāpēc, ka man ir zinātkāre, kur viņš staigā

Made wrote:Arī parastam cilvēkam vajadzētu savu ierobežoto varēšanu lietot ar mēru - tikai tad, ja ļoti vajag. To taču māca "ekoloģiskā pēda"?