"Sestdien Kurzemē slimnīcā nogādāts 33 gadus vīrietis, kurš medību laikā ticis sašauts galvā, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.
Cietušo operēt devušies ārsti no Rīgas specializētā medicīnas centra."
i think it was a jay. a jay can be heard in the beginning of the video. it landed on a branch just outside the picture. that is why the branch is shaking. /Maz-ko-zinu wrote:Paldies, ame, arī šobrīd dzirdu sarmas gurkstēšanu zem dzīvnieku pēdām.
16:38, 16:39.
Video 28. - 30. sekundē žagata labajā apakšējā stūrī un nedaudz vēlāk aiz egļu zariem turpat labajā pusē nedaudz augstāk neatšifrējamas kustības.
Tas strautiņš nav platāks par metru. Lai arī man tā apkārtne ir pazīstama, pie pašas ligzdas- nezinu. Varbūt pēc lietiem...MĀRIS wrote:Teikšu godīgi, ka zem ligzdas esmu bijis vienu reizi, un arī tad melnā tumsā, lai bez vajadzības netraucētu ērgļu ligzdas apkārtni. Aiz ligzdas koka sākās diezgan stāva krauja, kuras lejā arī tad, naktī, es dzirdēju ka burbuļo ūdens. Tāpēc es domāju, ka tur tek kāds diezgan liels strauts, kas tagad, pēc šiem lietiem varētu būt maza upīte.mega2 wrote:Visu rītu klausos un nevaru saprast,tāpēc jautāju Mārim,jo viņš tur ir bijisVai tad ligzdas koka tuvumā ir kāds strautiņš,urga vai cita veida ''peļķe''????Kādu laiku domāju,ka pie vainas lietus,bet šobrīd debesis skaidras,saulīte spīd,un ūdens vienalga burbuļo......