Atcerējās, ka mājās piens uz plīts palicisMaz-ko-zinu wrote:10:25 -pēkšni pameta un aizlidoja, it ka to kāds būtu iztraucējis.

Atcerējās, ka mājās piens uz plīts palicisMaz-ko-zinu wrote:10:25 -pēkšni pameta un aizlidoja, it ka to kāds būtu iztraucējis.
Izskatās,ka no "zagažņika" izvilkta sakaltusi zaceneVējš vītolos wrote:Izplēsa ligzdas gabalu no pamata un ienesa ligzdā
Gludekli aizmirsa izslēgtVējš vītolos wrote:Atcerējās, ka mājās piens uz plīts palicisMaz-ko-zinu wrote:10:25 -pēkšni pameta un aizlidoja, it ka to kāds būtu iztraucējis.
i found an eagle flying twice. were there more? /Es atradu ērglis peld divreiz. tur bija vairāk?Raganiete wrote:Es atvainojos,ka neuzrakstīju laikus,bet ļoti bieži ligzdu skatu neiereģistrējusies,tāpēc šoreiz gribējās uzrakstīt,jo ērgļi lidoja uz priekšu un atpakaļ,bet laiku precīzi nepaskatīju.Tagad zinu,ka tas bija 08:36:05 un 08:36:57(varbūt pa sekundēm nokļūdos).
Vai man likās, ka 11.57 , kad krauklis izlēca no ligzdas, kreisajā pusē tuvu ligzdai zem tās aizbrāzās liels putns, varētu būt ērglis? Škita, ka krauklis tieši viņa dēļ aizmuka no ligzdas.Vērotāja wrote:Kamēr foruma darbībā bija traucējumi, ligzdā atkal ciemojās krauklītis![]()
Vēl likās,ka 08:33 vai 08:34 ērglis lidoja no labās uz kreiso un pēc tam viens un otrs ar mazu laika starpību uz labo pusi.ame wrote:i found an eagle flying twice. were there more? /Es atradu ērglis peld divreiz. tur bija vairāk?Raganiete wrote:Es atvainojos,ka neuzrakstīju laikus,bet ļoti bieži ligzdu skatu neiereģistrējusies,tāpēc šoreiz gribējās uzrakstīt,jo ērgļi lidoja uz priekšu un atpakaļ,bet laiku precīzi nepaskatīju.Tagad zinu,ka tas bija 08:36:05 un 08:36:57(varbūt pa sekundēm nokļūdos).
in both cases an eagle flew from left to right and in between i saw no-one flying back. so either there were two eagles (D & R?) or one eagle who flew back behind our backs.
abos gadījumos ērglis lidoja no kreisās uz labo pusi un pa vidu es redzēju neviens peld atpakaļ. tā nu tur bija divi ērgļi (D & R?), vai viens ērglis, kurš lidoja atpakaļ aiz mūsu mugurām.
Paldies Raganiete!
Liels paldies , priecājos,ka izdevās izlabot savu kļūdu un tagad ir iespēja noskatīt īsti lidojumus.Paldies.ame wrote:i made a longer clip of the eagles flying in the morning following your advice raganite. the eagles flew first from right to left over the meadow and the pond one after the other. a little later there was a loud CRASH-sound from the forest. ... and some more softer rustling. then the two eagles flew back to the right with a little less than a minute difference.
i veikts ilgāku klipu no ērgļi, kas peld no rīta pēc jūsu padoms raganite. ērgļi pirmais lidoja no labās uz kreiso pusi pār pļavu un dīķis viens pēc otra. nedaudz vēlāk tur bija skaļa CRASH skaņas no meža. ... Un vēl daži mīkstāka šalkas. tad abi ērgļi lidoja atpakaļ uz labo pusi ar nedaudz mazāk nekā pirms minūtes starpību.
paldies raganiete!
Raganiete, kad raksti atbildes, izdzēs lūdzu lielās bildes un video, lai tie lieki neatkārtojas!Raganiete wrote:Liels paldies , priecājos,ka izdevās izlabot savu kļūdu un tagad ir iespēja noskatīt īsti lidojumus.Paldies.ame wrote:i made a longer clip...