🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)

Haliaeetus albicilla - White-tailed Eagle
La Marie

Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)

Post by La Marie »

lianaliesma wrote:No delfu puses drusku neētiski ignorēt dabasdatu forumiešus . delfiem tā kā gribētos to popularitāti, ko guvis forums, un tos daudzos komentārus sev, vai? ... Ja vēl delfi pieteiktos forumā kā forumieši... :evil:
Man tāda sajūta, ka ziņu portālu darbinieki virspusēji ķer vai rada "sensācijas". Viņiem pat nav svarīgi, kas un kā ir pēc būtības. LSM.lv, piemēram, publicēja Durbertas brāļa/māsas bildi, kam pēc konteksta vajadzēja būt mūsu ērglēnam.
Arī pirms tam tie raksti ne vienmēr bija konsekventi... un tad vēl rodas darboņi, kas publicē Durberta video bez Dabasdatu info joslas, it kā paši to būtu filmējuši... kaut kā jocīgi un neētiski no žurnālistu puses.
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Viky

Post by Viky »

La Marie wrote:
lianaliesma wrote:No delfu puses drusku neētiski ignorēt dabasdatu forumiešus . delfiem tā kā gribētos to popularitāti, ko guvis forums, un tos daudzos komentārus sev, vai? ... Ja vēl delfi pieteiktos forumā kā forumieši... :evil:
Man tāda sajūta, ka ziņu portālu darbinieki virspusēji ķer vai rada "sensācijas". Viņiem pat nav svarīgi, kas un kā ir pēc būtības. LSM.lv, piemēram, publicēja Durbertas brāļa/māsas bildi, kam pēc konteksta vajadzēja būt mūsu ērglēnam.
Arī pirms tam tie raksti ne vienmēr bija konsekventi... un tad vēl rodas darboņi, kas publicē Durberta video bez Dabasdatu info joslas, it kā paši to būtu filmējuši... kaut kā jocīgi un neētiski no žurnālistu puses.
Lsm.lv es uzrakstīju, ka viņi ielikšu brāli/māsu. Tāpēc laikam arī nomainīja bildi pēc tam.
Viky

Post by Viky »

Vērotāja wrote: mansdraugs@delfi.lv
Paldies.
Viky

Post by Viky »

Ārprāts, 126 balsis jau :shock:
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Vērotāja wrote:Kāpēc man ir sajūta, ka Delfu redakcijas darbinieks ganās forumā un "cep" ziņas. Nu jau sāk šaut pāri strīpai :evil:
Lai jau ganās, un lai jau cep savas ziņas. Man nav žēl, bet šī aptauja ir kā ar sūdainu zābaku iekāpt manā gultā! Un par to man ir skrobe, un tā es arī piezvanīju un pateicu. :evil: :P
Tas par tām balsīm! Cilvēki jau nezin, ka tas notiek aizmuguriski, apejot Dabasdatus, ka neviens nav atcēlis Durberta /as/ vārdu, un vienkārši piedalās. Tāpēc šoreiz, varbūt arī caur kādu citu mēdiju vajadzētu nolikt tos Delfu rakstniekeļus pie vietas. Pēc manām domām viņi ganās tagad pilnīgi svešā dārzā, un grib ēst kaimiņa kāpostus! :evil: :P
Last edited by MĀRIS on 05 Oct 2015 16:40, edited 1 time in total.
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Viky

Post by Viky »

MĀRIS wrote:
Vērotāja wrote:Kāpēc man ir sajūta, ka Delfu redakcijas darbinieks ganās forumā un "cep" ziņas. Nu jau sāk šaut pāri strīpai :evil:
Lai jau ganās, un lai jau cep savas ziņas. Man nav žēl, bet šī aptauja ir kā ar sūdainu zābaku iekāpt manā gultā! Un par to man ir skrobe, un tā es arī piezvanīju un pateicu. :evil: :P
Super Māri!
Ko Tev atbildēja?
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Viky wrote: Ko Tev atbildēja?
Ka putns jau nepieder mums, un lai TAUTA LEMJ. :P
Made

Post by Made »

MĀRIS wrote:Ka putns jau nepieder mums, un lai TAUTA LEMJ. :P
Es gredzenošanas sakarā tā domāju - putni pieder visiem, un "arī manam" putnam uzliek cauruli kaklā :evil:

Bet, manuprāt, nav ko cepties. Aptaujas ir weblapu ierasta satāvdaļa, īpaši, ja ir forumi. Par visu ko pajautā, biežāk par aktuālāko, bez jebkādām sekām. Te jau arī jautājums ir formulēts hipotētiski: "Kādu vārdu tu dotu jūras ērgļu mātītei?"
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Viņi (Delfi) NAV DEVUŠI šo vārdu. Ar kādām tiesībām viņi kaut ko taisās PĀRSAUKT.

Laikam esmu pārāk jūtīga, birst asaras par šādu bradāšanu pa dvēseli. Sūdainie Delfi :twisted: :twisted: :twisted:
Viky

Post by Viky »

MĀRIS wrote:
Viky wrote: Ko Tev atbildēja?
Ka putns jau nepieder mums, un lai TAUTA LEMJ. :P
Man man pieklājīgu vārdu lai izteiktos
Bet jebkurā gadījumā, tie kas balso diez vai ka vispār liksies ziņā par Durbertiņu, un mūsu visu vidū, arī LK vidū, nekas nemainīsies, vārda ziņā.
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Made wrote: Es gredzenošanas sakarā tā domāju - putni pieder visiem, un "arī manam" putnam uzliek cauruli kaklā :evil:
Made, ja tas portāls būtu uztaisījis aptauju - Kā saukt mātīti, tās ir viņu tiesības.
Bet viņiem nav tiesību PĀRSAUKT! Viņi nav devuši šo vārdu!
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Viky wrote:
Bet jebkurā gadījumā, tie kas balso diez vai ka vispār liksies ziņā par Durbertiņu, un mūsu visu vidū, arī LK vidū, nekas nemainīsies, vārda ziņā.
Viky, vismaz manī nupat kaut kas salūza... Kāds sūdains portāls ielīda ar netīriem zābakiem pa to, ko visu sezonu mīlējām, lolojām, kopām un sargājām....
Man laikam vispār vairs negribās te rakstīt....
Viky

Post by Viky »

Tikko pamanīju...

No raksta:
http://www.delfi.lv/mansdraugs/zveru-dz ... lu-meitene

''....Aptaujas mērķis ir uzzināt sabiedrības viedokli par to, kāds vārds ērgļu meitenei piestāvētu vislabāk. Vai ņemt šo viedokli vērā un kādu vārdu ērglenei beigu beigās piešķirt, atstāsim portāla "Dabasdati.lv" foruma lietotāju ziņā.''

Vai šādu tekstu kāds atcerās sākotnējā delfi versijā?!

Es neatceros!

Iespējams labots?!
Viky

Post by Viky »

Vērotāja wrote:
Viky wrote:
Viky, vismaz manī nupat kaut kas salūza... Kāds sūdains portāls ielīda ar netīriem zābakiem pa to, ko visu sezonu mīlējām, lolojām, kopām un sargājām....
Man laikam vispār vairs negribās te rakstīt....
Es Tev pilnībā piekrītu!
Vienkārši mēģinu sevi un jūs kaut nedaudz mierināt.
Made

Post by Made »

Viņi pastāstīja, kā mums te iet, kādas diskusijas un pajautāja kārtējo dienas aptauju - kā tu sauktu? (ievēro - tas nav tā, ka davai pārsauksim!)

Paskat, cik bieži TVNETs un citi portāli liek dažādas aptaujas - nu par jebko, tā ir rotaļa lasītāju aktivizēšanai, varbūt mārketinga analīzei.

Mēs devām vārdu savai lietošanai, un pat, ja viņi dod savai lietošanai - kas par to? Vienīgā oficiālā identifikācija putnam ir gredzena numurs :)
Plus mēs priecājamies, ka Jānis lieto mūsu doto vārdu kur vien var arī sabiedriskajos medijos :)

Viky, ir labojuši! :P
Last edited by Made on 05 Oct 2015 17:01, edited 1 time in total.
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Vērotāja wrote:Viņi (Delfi) NAV DEVUŠI šo vārdu. Ar kādām tiesībām viņi kaut ko taisās PĀRSAUKT.

Laikam esmu pārāk jūtīga, birst asaras par šādu bradāšanu pa dvēseli. Sūdainie Delfi :twisted: :twisted: :twisted:
300% par! A mošk lai Panorām ar tais kād balsošan! Un LSM, un Apollo! Tie portāl tač i daudz! :P
Last edited by MĀRIS on 06 Oct 2015 13:10, edited 2 times in total.
Viky

Post by Viky »

Vērotāja

Post by Vērotāja »

Made wrote:Viņi pastāstīja, kā mums te iet, kādas diskusijas un pajautāja kārtējo dienas aptauju - kā tu sauktu? (ievēro - tas nav tā, ka davai pārsauksim!)
Kā tu sauktu ir izlabots pēdējās minūtēs, visu laiku bija kā pārsauktu.
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

MĀRIS wrote:... A mošk lai Panorām ar tais kād balsošan! Un LSM, un Apollo! Tie portāl tač i daudz! :P
A mošk pārsaucam delfus?!!! :lol:
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
Locked

Return to “Jūras ērglis”