Riktīgs skaistulis

Ops, ops, ops! Piparus...!Emotion wrote:kurš tad to vispār vairs zin...vai dzērve vai stārķis tas bijis...cerams, ka nav apēduši kādu no mūsējiem zīļukiem.
Es tevi pārpratu un noticēju, ka LMN ir jau atkāpies, ko tu mums ar prieku un neslēptām gavilēm paziņo. Aizgāju, bet viņš turpat tup.MĀRIS wrote:12. augusts.
LMN atkāpies! LMN atkāpies! LMN atkāpies!
Es tikai cenšos ar domām palīdzēt Brachuxam darbā!Maz-ko-zinu wrote: Es tevi pārpratu un noticēju, ka LMN ir jau atkāpies, ko tu mums ar prieku un neslēptām gavilēm paziņo. Aizgāju, bet viņš turpat tup.
MĀRIS wrote:Es tikai cenšos ar domām palīdzēt Brachuxam darbā!Maz-ko-zinu wrote: Es tevi pārpratu un noticēju, ka LMN ir jau atkāpies, ko tu mums ar prieku un neslēptām gavilēm paziņo. Aizgāju, bet viņš turpat tup.
https://www.youtube.com/watch?v=GKKI24yt_8oEmotion wrote:nu tātad - turpinot tēmu par to kāju, ar ko iepriekšējos video Durbertīne cīnījās........ neviens nezin no kurienes viņa uzradusies. Šaize. Gribētos gan redzēt kā vizuāli izskatās tās kājas pievešanas process.
Bet man, lūdzu, kabatlakatiņu.......Made wrote:ame, paldies par pleca sajūtu! Thanks for being with us!Do you know exactly? I was under an illusion to see autumn colors from the nest and maybe fall also...
Oficiāli nekas gan nav teikts par kameras beigām, man pašlaik žēl šo 5 dienu, kad arhīvā nekrājas materiāls, es pat neiedomājos, ka viss.. likās, ka bija runa, ka līdz oktobrim ērgļi varētu uzturēties ligzdas apkaimē, un es cerēju redzēt rudens krāsas no ligzdas..
Pašreiz gribas draugos kādu Karlsonu ar propelleri un kameru - dronu laikam
Mīlīši! Pārlasiet lūdzu vēlreiz Brachuxa rakstīto! Es gan jau šodien, vai vēlākais rīt, ceru redzēt gan ligzdu, gan Mazo Pūķi Baisuli, gan visus pārējos saimniekus, īrniekus u.t.t.brachux wrote:Labvakar visiem, pagaidām vēl nav atrasts laiks līdz ligzdai aizbraukt un salabot kas labojams.
Tiklīdz būs iespēja aizbraukt un salabot dos ziņu šeit.
Emm, a tā varētu būt, ka labā roka nezina, ko kreisā dara? Es gan īsti varbūt līdz galam neizprotu, kam tas pasākums pieder, un kam pieder gala vārds, bet kaut kā liekas savādi. Pie tam, ja pareizi sapratu vēl nesen bija doma, ka kameru atstās līdz pat vēlam rudenim, kad ērgļu pāris atjaunos (vai neatjaunos) apartamentus, tādējādi ļaujot saprast, vai pie šīs ligzdas uz nākamo sezonu atstāt kameru.roosaluristaja wrote:Looduskalendera teksts vēsta, ka kamera tiek slēgta. Pēdējais teikums tulkojas kā "Uz tikšanos nākamajā gadā". Tas ir diezgan nepārprotams.
http://www.looduskalender.ee/node/24547
Grūti spriests, kā ir patiesībā.