🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Tas jau nav ērglis, bet lakstīgala! /Es par viģiku/ 

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
10:21 Roberts ar zivi. Durberts kavējas, ļoti tālu dzirdami spiedzieni.
10:22 Neizdevās piezemēties, uz lejas zara un netiek klāt, spiedz 

10:23 Durberts aizlido, lai apmestu loku un 10:24 piezemētos ligzdā
Last edited by Sandra L. on 15 Jul 2015 10:25, edited 1 time in total.
- Ligzdas gariņš
10.24 ha ha mazais šausmonis ar beidzot klāt/nogulēja zivti/
paps laižas ko spārni nes labajā stūrī 

Last edited by Ligzdas gariņš on 15 Jul 2015 10:27, edited 1 time in total.
MANA!MANA!MANA!!!

Šitādu komēdiju neviens rakstnieks nevar izdomāt!

Šitādu komēdiju neviens rakstnieks nevar izdomāt!

Last edited by MĀRIS on 15 Jul 2015 10:27, edited 1 time in total.
Nu šis jau ir smieklīgi, viņš kad lido un sirenē 
un ja vēl nesanāk piezemēties, nepareizi uzņemts augstums...
eh, Durbert, Durbert...

un ja vēl nesanāk piezemēties, nepareizi uzņemts augstums...

eh, Durbert, Durbert...
- Ligzdas gariņš
-
Skaidroju.Maz-ko-zinu wrote:Raganiņ, kas ir sirenīte?
SIRENīTE-ir kaut kas tāds,kas ļoti skaļi uzvedas,bet kam nav nekāda sakara ar pažarnieku mašīnām vai ātrās palīdzības SIRĒNĀM.jo sirenīte skan dabiskāk,mīļāk-tā ir bez dzelžu piegaršas. SIRENĪTE pie tam nav tas pats,kas irsenīte,jo Sirenīte ir Sirenīte.

Izskatījās, ka Roberts pat tā bišķi pabrīnījās, ka mazais spiedzējs uzreiz nav klāt pie brokastu galda. 

-
Oi paldies par to sirenēšanas video,viņš tak tur pat brīžam iesmejas. Tā-ih.ih.ih.ih.tā dziļi kaklā tā skaņa sirenējas.
Durberts-Sirenētājs.
Durberts-Sirenētājs.

- Ligzdas gariņš
ciemiņa vizīte:Leo wrote:Labrīt.
6:15 ligzdu apciemo ciemiņš- dzilnītis
liznm - 6h14m19s juras erglis a nuthatch in Eagle Nest
zivtes piegāde:
MSanmaelo - 2015 07 15 10h21m02s juras erglis MaleBringsFish
10.45 paēdis, laimīgs aizlido
-
Viņš ir palicis Pūķis Baisulis. Šitās frekvences,užas.
Divās ligzdās jau užasi bija.Tas otrs tik nekliedza,tas bez skaņas iztinās.(kas nezin,tad Dumpju ligzdā bija Lielais Melnais Užas.) 

Nu ja izrādīsies ka viņš tomēr ir viņa, tad Sirēna būtu ļoti piemērots vārds.Ragana neparastā wrote:Oi paldies par to sirenēšanas video,viņš tak tur pat brīžam iesmejas. Tā-ih.ih.ih.ih.tā dziļi kaklā tā skaņa sirenējas.
Durberts-Sirenētājs.
Laba diena,visiem! Noskatījos video ar zivs piegādi un pārsmējos,tas Durberts nu gan mums ir viens ziķeris--iedzinis bijāšanu vecākos,kas ieraugot bērnu skrien prom ko kājas [spārni] nes
---lido ar ieslēgtu sirēnu,lai visi kas tuvumā atbrīvo ceļu,jo nav ātruma pārslēdzēja,ne sajūga,ne bremžu un nav paredzams piezemēšanās augstums [trajektorija],ka tik ar kādu pa ceļam nesaskrietos
Un tā neapmierinātība,ka piezemējās stāvu zemāk nekā vajadzēja,kreņķis--jālido bija lieks līkums [loks] 

Paldies,Ligzdas gariņ, par video! Patiesi no sirds izpriecājos par "Mazā Pūķa" kreņķiem un ķibelēm! 

- Ligzdas gariņš
man DurBerto ar savu nēsāšanos un trako sirēnu atgādina - "выскочил как чёрт из табакерки"/ja kas atceras filmu "briljanta roka" tā dāvaniņa kastītē un no viņas izlec velns ķiķinādamsmega2 wrote:Laba diena,visiem! Noskatījos video ar zivs piegādi un pārsmējos,tas Durberts nu gan mums ir viens ziķeris--iedzinis bijāšanu vecākos,kas ieraugot bērnu skrien prom ko kājas [spārni] nes---lido ar ieslēgtu sirēnu,lai visi kas tuvumā atbrīvo ceļu,jo nav ātruma pārslēdzēja,ne sajūga,ne bremžu un nav paredzams piezemēšanās augstums [trajektorija],ka tik ar kādu pa ceļam nesaskrietos
Un tā neapmierinātība,ka piezemējās stāvu zemāk nekā vajadzēja,kreņķis--jālido bija lieks līkums [loks]

Labdien, visiem!
Gribēju pateikties visiem forumiešiem, kuri visu šo mēnešu garumā dalījās savos iespaidos, emocijās, novērojumos - mācīja mūs un izglītoja par šo skaisto putnu dzīvi. Durberts ir kļuvis par mūsu ģimenes mīluli un droši varu teikt, ka pat kaut kādā mērā ir izmainījis mūsu dzīves ritmu un skatījumu uz to . Durberts ir licis par daudzām lietām aizdomāties, ko mēs kā cilvēki izdarām un darām dabai un tieši vai netieši arī paši sev. Durbes un Roberta gaitām mana mamma seko līdz, jau pirms olu izdēšanas ligzdā un dēļ šiem putniem izdzērusi ne vienu vien baldriāna pudelīti. Ar saviem iespaidiem daloties gala rezultātā aplipināja arī mūs un es savukārt vēl kādu bariņu sekotāju
Liels prieks ka šis putns ir izaudzis, jau faktiski par lielu ērgli un godam izturējis visus pārbaudījumu, kas viņam līdz šim ir bijuši. Ļoti ceru, ka mēs par Durbertu vēl dzirdēsim un iespējams kaut kad kādreiz varēsim redzēt, cik viņš ir patiesībā labs tēvs, jo Roberts būs viņam iemācījis kā tādam ir jābūt. Vai tieši otrādi redzēsim Durbertu kā mammu kas pacietīgi uzklausa savu pūķēnu spiegšanu un pēc tam atlaiž tos plašajā pasaulē.
Lūdzu piedodiet, ka man sanāca tik gari
un cerams Vērotāja un Jūs pārējie nedusmosieties, ka šo vēstījumu neieliku diskusiju sadaļā.
Nobeigumā gribēju jautāt vai ziedojumu, kas domāts pētniecības nolūkos izvietoto interneta tiešraides kameru nodrošināšanai var nosūtīt tieši speciāli jūras ērgļu turpmākajam projektam?
Gribēju pateikties visiem forumiešiem, kuri visu šo mēnešu garumā dalījās savos iespaidos, emocijās, novērojumos - mācīja mūs un izglītoja par šo skaisto putnu dzīvi. Durberts ir kļuvis par mūsu ģimenes mīluli un droši varu teikt, ka pat kaut kādā mērā ir izmainījis mūsu dzīves ritmu un skatījumu uz to . Durberts ir licis par daudzām lietām aizdomāties, ko mēs kā cilvēki izdarām un darām dabai un tieši vai netieši arī paši sev. Durbes un Roberta gaitām mana mamma seko līdz, jau pirms olu izdēšanas ligzdā un dēļ šiem putniem izdzērusi ne vienu vien baldriāna pudelīti. Ar saviem iespaidiem daloties gala rezultātā aplipināja arī mūs un es savukārt vēl kādu bariņu sekotāju

Lūdzu piedodiet, ka man sanāca tik gari

Nobeigumā gribēju jautāt vai ziedojumu, kas domāts pētniecības nolūkos izvietoto interneta tiešraides kameru nodrošināšanai var nosūtīt tieši speciāli jūras ērgļu turpmākajam projektam?
- Ligzdas gariņš
Paldies ne jau manMĀRIS wrote:Paldies,Ligzdas gariņ, par video! Patiesi no sirds izpriecājos par "Mazā Pūķa" kreņķiem un ķibelēm!