Māri, vai jaunajā forumā tiks saglabāti arī ieraksti no iepriekšējiem gadiemMĀRIS wrote:Top Dabasdatiem jauna mājas lapa, tā kā tur noteikti būs gan citādāks forums kā tāds, gan arī smaidiņi./Vienkāršs, labvēlīgs smaids./

Māri, vai jaunajā forumā tiks saglabāti arī ieraksti no iepriekšējiem gadiemMĀRIS wrote:Top Dabasdatiem jauna mājas lapa, tā kā tur noteikti būs gan citādāks forums kā tāds, gan arī smaidiņi./Vienkāršs, labvēlīgs smaids./
Tajā video minētais zars stāv nekustīgi līdz brīdim, kad putns to paņem knābī. Ja tas būtu kaut kur iedūries, tad jau no video sākuma tas kustētos līdz ar putna kustībām. Pašā video sākumā arī var redzēt, ka tas zars guļ/atroads ligzdā un ar putnu tam nav nekāda saistībaRaganiete wrote:LK forumā ir video,kur jaunā ērgļu meitene izrauj iedūrušos zaru,tāpēc arī tā asiņošana
Pilnīgi piekrītu, bet to es nezinu, vai pareizāk sakot neko vairāk nezinu , kā faktu, ka tiek risināts jautājums par jaunu Dabasdatu mājaslapu.Sunshine wrote: Māri, vai jaunajā forumā tiks saglabāti arī ieraksti no iepriekšējiem gadiemTie ir vērtīgs un interesants materiāls, vai ne...
Mīļā Ame! Es lietoju Google chrome latviskoto versiju, kur pastāv šī tulkošanas iespēja. Pieļauju, ka angļu versijai pretējas tulkošanas iespējas nepastāv - patiešām nezinu, jo neesmu datorspeciālists.ame wrote: Maris, what browser are you using? i use Firefox and i don't get a menu like in your picture when i click the right mouse button.![]()
/Maris, kādu pārlūkprogrammu jūs lietojat? Es izmantoju Firefox un man nav iegūt ēdienkarti, piemēram jūsu attēlu, kad es noklikšķiniet ar peles labo pogu.![]()