Vēl jau ligzdā stāv arī Durbītes nestie egļu zariņi!MĀRIS wrote:Pirmais zariņš.Hildiņa wrote:Meitene kādu laiciņu plucināja mazos zariņus, beigās vienu ienesa ligzdā![]()
Ļoti ceru, ka sekos nākošie!!!

Vēl jau ligzdā stāv arī Durbītes nestie egļu zariņi!MĀRIS wrote:Pirmais zariņš.Hildiņa wrote:Meitene kādu laiciņu plucināja mazos zariņus, beigās vienu ienesa ligzdā![]()
Ļoti ceru, ka sekos nākošie!!!
Sveicināts/a, anksunamun24anksunamun24 wrote:Laba diena!!!!! Man tāda maza nesaprašana kā tad Robertam to draudzeni sauc??? Solveiga,Daile,Dore!
Sveicināta, dcdacedcdace wrote:Kas notika ar Durbi?
Atvainojos, nesekoju visam, kas forumā rakstīts.
Mēs nezinam kas notika ar Durbi. Mana versija, ka gājusi bojā pieēdoties svinu. Par to (svina lietošanu medībās) jau vispār vajadzetu organizēt petīciju.dcdace wrote:Kas notika ar Durbi?
Atvainojos, nesekoju visam, kas forumā rakstīts.
Emotion, bet tikpat Durbe varēja iet bojā veselības problēmu dēļ, jo visi atceramies kā viņa elsoja pēc lidojuma. Durbe varēja tikt savainota cīņā ar citu ērgli un vēlāk nomirt. Varēja notikt nelaimes gadījums. Ir tik daudz variantu, taču kā bija patiesībā mēs neuzzināsim, ja vien kādreiz kāds kaut kur neatradīs gredzenus un paziņos par atradumu Jānim.Emotion wrote:
Mēs nezinam kas notika ar Durbi. Mana versija, ka gājusi bojā pieēdoties svinu. Par to (svina lietošanu medībās) jau vispār vajadzetu organizēt petīciju.
Varbūt vajadzēja tajā apkārtnē paziņojumu izziņot! ''Pazudis gredzenots ērglis''Vērotāja wrote:Emotion, bet tikpat Durbe varēja iet bojā veselības problēmu dēļ, jo visi atceramies kā viņa elsoja pēc lidojuma. Durbe varēja tikt savainota cīņā ar citu ērgli un vēlāk nomirt. Varēja notikt nelaimes gadījums. Ir tik daudz variantu, taču kā bija patiesībā mēs neuzzināsim, ja vien kādreiz kāds kaut kur neatradīs gredzenus un paziņos par atradumu Jānim.Emotion wrote:
Mēs nezinam kas notika ar Durbi. Mana versija, ka gājusi bojā pieēdoties svinu. Par to (svina lietošanu medībās) jau vispār vajadzetu organizēt petīciju.
Nav jau teikts, ka viņa gāja bojā tajā apkārtnē. Decembra beigās, janvāra sākumā sākās spēcīgs sals, ūdenskrātuves iekšzemē aizsala, viņa varēja aizlidot kaut kur tuvāk jūrai.Viky wrote: Varbūt vajadzēja tajā apkārtnē paziņojumu izziņot! ''Pazudis gredzenots ērglis''
Par apkārtni var ņemt kaut vai visu KurzemiVērotāja wrote:Nav jau teikts, ka viņa gāja bojā tajā apkārtnē. Decembra beigās, janvāra sākumā sākās spēcīgs sals, ūdenskrātuves iekšzemē aizsala, viņa varēja aizlidot kaut kur tuvāk jūrai.Viky wrote: Varbūt vajadzēja tajā apkārtnē paziņojumu izziņot! ''Pazudis gredzenots ērglis''
A kapec Tu doma, ka vini šogad parosies?????!Erikume wrote:Kadvini beidzot parosies??????????????