Otrājā video(Liznm ) viņa tā kā normāli ar to aci skatāsLa Marie wrote:Viņš tiešām trāpīja viņai acī! Vai acs kaktiņāVērotāja wrote:Ames video, LK - Roberts ieknābj, Meitene sargā aci
Cerams, ka viss labi.

Otrājā video(Liznm ) viņa tā kā normāli ar to aci skatāsLa Marie wrote:Viņš tiešām trāpīja viņai acī! Vai acs kaktiņāVērotāja wrote:Ames video, LK - Roberts ieknābj, Meitene sargā aci
Cerams, ka viss labi.
6.55 RobertsVIKTORYja wrote:6:34:33Putniņš atlidoja
Vērotāja wrote:6.55 RobertsVIKTORYja wrote:6:34:33Putniņš atlidoja
Man bija sajūta ,ka Roberts līgavai uzrādīja viņas vietu.A meitenīte ļoti varoņīgi cieša,turpināja sēdet ,neazlidoja prom.Viņa arī cer ka Roberts viņu pieņiems ;)Es arī, joprojam ,gaidu Durbi!Roberts tak nedeļu šiverējas nezinams kurMĀRIS wrote:Labrīt. Palasījos arī ko LK meitenes raksta, /protams ar GT/ un atradās viens Ames komentārs, kuru uzskatu par ļoti saprātīgu, tāpēc atnesu viņu uz šejieni oriģinālajā transformera versijā, bet ideju saprast var:
"Labrīt!....
MĀRIS wrote: pārošanās prasa labu līdzsvaru un saķeri virsū mātītes. pat ar divām labām kājām tas izskatās ļoti grūts un nestabils. Es vienmēr prātoju, kā tas ir pat iespējams, ka sistēma darbojas. tai jābūt jautājums sekundes, nav daudz vairāk, ka tie izdodas anuses tikties un injicēt spermu. kas var būt iespējams ar vienu cietušo kāju. man šķiet, ka brīdī, kad Roberts izskatās tik izslēgts, ka viņš nav pat mēģināt.
Tas i Roberts, vakar(06.03.2016) Līgavu gaidot....bose1 wrote:Kurš nemāk nokārtoties pār ligzdas malu?
Nestrīdos, tas varbūt ir pārdomu vērts, bet neticu ka tas būtu noteicošais faktors, jo pārojoties viņi līdzsvara noturēšanai šā vai tā izmanto spārnus. Mana pārliecība joprojām ir, ka Roberts Madaru pagaidām nepieņem, jo nevienu reizi neesmu redzējis no viņa kādu laipnības izpausmi. Ja šeit būtu Durbe, tad lietas sen ritētu savu ierasto gaitu, ar visu sāpošo kāju!roosaluristaja wrote: Jā, savainota kāja kā traucēklis pārojoties, ir pārdomu vērts moments. Tas process tiešām prasa diezgan labu akrobātisko sagatavotību. Tādā ziņā mātītēm vieglāk, jo viņam savainotas kājas procesu neietekmē.