7:02 Labrīt! Kamera tikko ieslēdzās--neko nevar saskatīt,bet viss notiek!!!

7:19 Nu jau abi ņemās pa ligzdu vai koku un skaļi sasaucas

7.28 Bilde vēl tumša, bet siluetus var redzētmega2 wrote:7:24 Nu jau var kaut ko saredzēt--viens iekrita ligzdā un sauc,bet vispār iet ''ņigu ņegu''
7:26 abi ir kopā--viens ligzdā,otrs uz zara
Ar nadziņiem viss kārtībā. Vismaz es tos redzueglīte wrote:Liels paldies Jānim Ķuzem un Mārim par sniegto informāciju svina sakarā. NEZINĀJU!!!
Mans skats ievērojis, ka Roberta (ceru, ka tas ir viņš) kreisā kāja atšķiras no citu ērgļu kreisajām kājām: 1) viņš to tā sāniski atbalsta, 2) neredzu nagus diviem pirkstiem. Vai es maldos?
Sāniski atbalsta, bet ir jau daudz, daudz labāk kā bija. Vidējais pirkstiņš ir nedaudz sapampis.eglīte wrote: 1) viņš to tā sāniski atbalsta, 2) neredzu nagus diviem pirkstiem. Vai es maldos?
are you writing about the way Robert walked yesterday and today?eglīte wrote:Liels paldies Jānim Ķuzem un Mārim par sniegto informāciju svina sakarā. NEZINĀJU!!!
Mans skats ievērojis, ka Roberta (ceru, ka tas ir viņš) kreisā kāja atšķiras no citu ērgļu kreisajām kājām: 1) viņš to tā sāniski atbalsta, 2) neredzu nagus diviem pirkstiem. Vai es maldos?
eglīte wrote:te Robis sēž uz zara, bet no ligzdas projām bēg Dāma.