🔒Jūras ērgļi Durbē 2016 (Šilute un Vents)

Haliaeetus albicilla - White-tailed Eagle
Locked
MĀRIS

Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2016 (Durbe un Roberts)

Post by MĀRIS »

Lai man piedod LK meitenes, bet viņām, kā parasts, ir video, un man atkal viņš jāatvelk uz savām mājām. Šoreiz pacentusies Aita. Paldies. :P
Video: https://www.youtube.com/watch?v=0RfRN8E3enY

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Doma rītvakar mainīt kamerai sensoru /objektīvu/. Tad arī nedaudz patirdīšu Jāni, un mēģināšu šeit painformēt par jaunumiem, ko būšu no viņa izkacinājis :P
Vējš vītolos

Post by Vējš vītolos »

MĀRIS wrote:Doma rītvakar mainīt kamerai sensoru /objektīvu/. Tad arī nedaudz patirdīšu Jāni, un mēģināšu šeit painformēt par jaunumiem, ko būšu no viņa izkacinājis :P
Vai, lūdzu, labāk nevarētu patirdīt Robertu par viņu šīs sezonas plāniem? :twisted:
mega2

Post by mega2 »

MĀRIS wrote:Doma rītvakar mainīt kamerai sensoru /objektīvu/. Tad arī nedaudz patirdīšu Jāni, un mēģināšu šeit painformēt par jaunumiem, ko būšu no viņa izkacinājis :P
Māri,gaidīsim ar nepacietību :lol:
Hildina

Post by Hildina »

Vējš vītolos wrote:
Vai, lūdzu, labāk nevarētu patirdīt Robertu par viņu šīs sezonas plāniem? :twisted:
:D
Mia

Post by Mia »

Noskatījos Aitas video, ko Māris ielicis. Roberts tāds kluss. Kāpēc viņš nesauc Durbi? Vai varētu tā būt, ka viņš kaut ko zina, ko mēs nezinām? :|
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Mia wrote:Noskatījos Aitas video, ko Māris ielicis. Roberts tāds kluss. Kāpēc viņš nesauc Durbi? Vai varētu tā būt, ka viņš kaut ko zina, ko mēs nezinām? :|
Ja viņas nav apkārtnē, tad kādēļ saukt? megai2 un Mārim taisnība, ja Durbe būtu apkārtnē, viņa nepieļautu, ka sveša mātīte lidinās pakaļ Robertam.
Ja Durbe ir dzīva, tad viņa ir kaut kur ļoti tālu no ligzdošanas reģiona.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
MĀRIS

Post by MĀRIS »

16.52. Nu gan uznācis pūtiens Durbertvillā! :shock: Jācer, ka tāds nebūs rītvakar, jo tādā laikā kāpt tur augšā ir neprāts. :P

Image

Es jau labprāt patirdītu arī Robčiku, bet viņš no manis mūk! Jānis ir biku drosmīgāks - nebaidās! :P
Maz-ko-zinu

Post by Maz-ko-zinu »

Lai jums izdodas, Māri!
La Marie

Post by La Marie »

Maz-ko-zinu wrote:Lai jums izdodas, Māri!
Pievienojos!
Māri, domās ar jums!
Ja vajag kādu kāpšanas inventāru kādreiz, ziņojiet. Manos apcirkņos no alpīnisma laikiem šis tas atrodams. :)
MĀRIS

Post by MĀRIS »

La Marie wrote: Ja vajag kādu kāpšanas inventāru kādreiz, ziņojiet. Manos apcirkņos no alpīnisma laikiem šis tas atrodams. :)
Tas Tev jārunā ar Jāni. Es jau esmu drosmīgs tikai uz zemes! Ja uzkāpju uz ķeblīša, tad visa drosme vējā! Manējā loma, cik es saprotu, šoreiz būs maisīties pa kājām. :P
Hildina

Post by Hildina »

MĀRIS wrote:
La Marie wrote: Ja vajag kādu kāpšanas inventāru kādreiz, ziņojiet. Manos apcirkņos no alpīnisma laikiem šis tas atrodams. :)
Tas Tev jārunā ar Jāni. Es jau esmu drosmīgs tikai uz zemes! Ja uzkāpju uz ķeblīša, tad visa drosme vējā! Manējā loma, cik es saprotu, šoreiz būs maisīties pa kājām. :P
:lol:
ame

Post by ame »

MĀRIS, what is this talk about climbing to the nest? and if i understand right there has been talk about another camera? GT helps me so little that i miss half of what is written here, and i am afraid that i misunderstand the at least half of the rest. Image
/ MĀRIS Image, kas ir šī runāt par kāpšanas uz ligzdas? un ja es saprotu, labi tur ir bijis runāt par citu kameru? GT man palīdz tik maz, ka es garām pusi par to, kas ir rakstīts šeit, un es baidos, ka man ir pārpratusi vismaz pusi no pārējiem. Image
MĀRIS

Post by MĀRIS »

ame wrote:MĀRIS, what is this talk about climbing to the nest? and if i understand right there has been talk about another camera? GT helps me so little that i miss half of what is written here, and i am afraid that i misunderstand the at least half of the rest. Image
/ MĀRIS Image, kas ir šī runāt par kāpšanas uz ligzdas? un ja es saprotu, labi tur ir bijis runāt par citu kameru? GT man palīdz tik maz, ka es garām pusi par to, kas ir rakstīts šeit, un es baidos, ka man ir pārpratusi vismaz pusi no pārējiem. Image
Jā, Ame! Jānis Ķuze rīt pēcpusdienā kāps pie Durbes ligzdas mainīt sensoru, lai būtu labāka redzamība. :P
Yes, Ame! Janis Kuze tomorrow afternoon at the dunes Durbes nests change the sensor to have a better visibility. :P
melisa

Post by melisa »

MĀRIS wrote:Lai man piedod LK meitenes, bet viņām, kā parasts, ir video, un man atkal viņš jāatvelk uz savām mājām. Šoreiz pacentusies Aita. Paldies. :P
Jā... Video redzams, ka Roberts tup ligzdā un gaida savu Durbīti! :cry: :?:
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Šī tēma ir veltīta jūras ērgļiem, ļoti lūdzu citas tēmas apspriest tam atbilstošajās sadaļās.

Lūdzu iepazīties ar Foruma saturu:
- Tiešraides kameras Latvijā
- Tiešraides kameras pasaulē
http://www.dabasdati.lv/forums/viewforum.php?f=18

Latvijas kameru sadaļā ir Diskusiju tēma, kurā var runāt par visu kas uz sirds http://www.dabasdati.lv/forums/viewtopi ... start=3420

Laisanas albatrosu tēma ir atrodama pasaules kameru sadaļā http://www.dabasdati.lv/forums/viewtopi ... 5&start=40

Lūdzu ievērosim kārtību forumā :P
Paldies par sapratni.

Ģeogrāf, Māri, Hildiņa - jūsu komentāri par Laisanas albatrosiem pārcelti uz albatrosu tēmu http://www.dabasdati.lv/forums/viewtopi ... 5&start=40
Ilona_rasa

Post by Ilona_rasa »

Man šķiet, ka Durbe zin, ka vēl nav īstais laiks un tāpēc bauda brīvību, bet Roberts kā jau vīrietis ir nedaudz nepacietīgs.
ame

Post by ame »

MĀRIS wrote:
ame wrote:MĀRIS, what is this talk about climbing to the nest? and if i understand right there has been talk about another camera? GT helps me so little that i miss half of what is written here, and i am afraid that i misunderstand the at least half of the rest. Image
Jā, Ame! Jānis Ķuze rīt pēcpusdienā kāps pie Durbes ligzdas mainīt sensoru, lai būtu labāka redzamība. :P
Yes, Ame! Janis Kuze tomorrow afternoon at the dunes Durbes nests change the sensor to have a better visibility. :P
afternoon? aha! thank you!

and what is the question about a second camera? is there a second camera on some other nest???
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Ame, We read the magazine in an interview that there are two WTE cameras. But transmitting will exclusively from the nest, which will be nesting. Since we realized the interview. (54 page https://www.manizurnali.lv/flash/578571/

Tomorrow Maris asks Janis about the plans.

Ame, mēs izlasījām žurnālā par divām jūras ērgļu kamerām. Bet tiešraide būs no tās kameras, kurā notiks ligzdošana. Tā mēs sapratām interviju. (54.lapā https://www.manizurnali.lv/flash/578571/

Rīt Māris izjautās Jāni par plāniem.
Hildina

Post by Hildina »

Vērotāj, es labošos.......aizrāvos :lol:
Locked

Return to “Jūras ērglis”