Video: https://www.youtube.com/watch?v=0RfRN8E3enY
Vai, lūdzu, labāk nevarētu patirdīt Robertu par viņu šīs sezonas plāniem?MĀRIS wrote:Doma rītvakar mainīt kamerai sensoru /objektīvu/. Tad arī nedaudz patirdīšu Jāni, un mēģināšu šeit painformēt par jaunumiem, ko būšu no viņa izkacinājis
Māri,gaidīsim ar nepacietībuMĀRIS wrote:Doma rītvakar mainīt kamerai sensoru /objektīvu/. Tad arī nedaudz patirdīšu Jāni, un mēģināšu šeit painformēt par jaunumiem, ko būšu no viņa izkacinājis
Vējš vītolos wrote:Vai, lūdzu, labāk nevarētu patirdīt Robertu par viņu šīs sezonas plāniem?MĀRIS wrote:Doma rītvakar mainīt kamerai sensoru /objektīvu/. Tad arī nedaudz patirdīšu Jāni, un mēģināšu šeit painformēt par jaunumiem, ko būšu no viņa izkacinājis
Ja viņas nav apkārtnē, tad kādēļ saukt? megai2 un Mārim taisnība, ja Durbe būtu apkārtnē, viņa nepieļautu, ka sveša mātīte lidinās pakaļ Robertam.Mia wrote:Noskatījos Aitas video, ko Māris ielicis. Roberts tāds kluss. Kāpēc viņš nesauc Durbi? Vai varētu tā būt, ka viņš kaut ko zina, ko mēs nezinām?
Pievienojos!Maz-ko-zinu wrote:Lai jums izdodas, Māri!
Tas Tev jārunā ar Jāni. Es jau esmu drosmīgs tikai uz zemes! Ja uzkāpju uz ķeblīša, tad visa drosme vējā! Manējā loma, cik es saprotu, šoreiz būs maisīties pa kājām.La Marie wrote: Ja vajag kādu kāpšanas inventāru kādreiz, ziņojiet. Manos apcirkņos no alpīnisma laikiem šis tas atrodams.
MĀRIS wrote:Tas Tev jārunā ar Jāni. Es jau esmu drosmīgs tikai uz zemes! Ja uzkāpju uz ķeblīša, tad visa drosme vējā! Manējā loma, cik es saprotu, šoreiz būs maisīties pa kājām.La Marie wrote: Ja vajag kādu kāpšanas inventāru kādreiz, ziņojiet. Manos apcirkņos no alpīnisma laikiem šis tas atrodams.
Jā, Ame! Jānis Ķuze rīt pēcpusdienā kāps pie Durbes ligzdas mainīt sensoru, lai būtu labāka redzamība.ame wrote:MĀRIS, what is this talk about climbing to the nest? and if i understand right there has been talk about another camera? GT helps me so little that i miss half of what is written here, and i am afraid that i misunderstand the at least half of the rest.
/ MĀRIS, kas ir šī runāt par kāpšanas uz ligzdas? un ja es saprotu, labi tur ir bijis runāt par citu kameru? GT man palīdz tik maz, ka es garām pusi par to, kas ir rakstīts šeit, un es baidos, ka man ir pārpratusi vismaz pusi no pārējiem.
Jā... Video redzams, ka Roberts tup ligzdā un gaida savu Durbīti!MĀRIS wrote:Lai man piedod LK meitenes, bet viņām, kā parasts, ir video, un man atkal viņš jāatvelk uz savām mājām. Šoreiz pacentusies Aita. Paldies.![]()
afternoon? aha! thank you!MĀRIS wrote:Jā, Ame! Jānis Ķuze rīt pēcpusdienā kāps pie Durbes ligzdas mainīt sensoru, lai būtu labāka redzamība.ame wrote:MĀRIS, what is this talk about climbing to the nest? and if i understand right there has been talk about another camera? GT helps me so little that i miss half of what is written here, and i am afraid that i misunderstand the at least half of the rest.
/ MĀRIS, kas ir šī runāt par kāpšanas uz ligzdas? un ja es saprotu, labi tur ir bijis runāt par citu kameru? GT man palīdz tik maz, ka es garām pusi par to, kas ir rakstīts šeit, un es baidos, ka man ir pārpratusi vismaz pusi no pārējiem.
![]()
Yes, Ame! Janis Kuze tomorrow afternoon at the dunes Durbes nests change the sensor to have a better visibility.