mega2 wrote:10:50 Gredzenots ērglis bija ligzdā,bet kamera tā raustās,ka vienā momentā bija un vairs navKaut kāda ilūzija
Varētu būt Durbe????
(laiks ir aptuvens,ja kāds meklēs pontu bildi)
10:48 precizēju LK forumā-divi gredzeni--jauns LV ērglis--nebija Durbe
Kaut kas nobrucis servera uzstādījumos Igaunijā, LK meitenes sarakstās ar atbildīgajiem. Kad būs jaunumi, izziņosim visiem.Zveeru_miile wrote:Vai ir zināms iemesls, kāpēc telefonos nav dzirdama skaņa?
http://www.looduskalender.ee/forum/view ... 26#p439026aita wrote:
Roberts ir gādīgs un baroja savu izaugušo Durbertīni pat tad, kad viņa to knāba un dzina laukā no ligzdasMia wrote:Ja Durbe būtu šeit,vai viņa palīdzētu Robertam ar ēdamā piegādi? Vai ērgļi baro tikai mazuļus un perējošas ērglenītes? Kas to zina!?
Thank you, Liz!Liz01 wrote:sveiki, Ame wrote in LK the sound is back on the VLC!
Man arī savienojas ar 2015.gada ligzdas forumu, bet gan jau sakārtosies šis jautājumsVecais jūrnieks wrote:luudzu atvainot, bet vai tikai man nospiezjot zem kameru izveeles bildes saiti uz forumu izlec pagaajushaa gada teema, nevis shii jaunaa?
Jā, jo virs kamerām ir rakstīts: "Tiešraides kameras 2015". Nu jau tu briesmīgi daudz gribi. Labi, ka mums vēl šogad 2016. gadā kameras bilde IR.Vecais jūrnieks wrote:luudzu atvainot, bet vai tikai man nospiezjot zem kameru izveeles bildes saiti uz forumu izlec pagaajushaa gada teema, nevis shii jaunaa?