Esmu dzirdējusi, ka par govīm mednieki sauc mātītes. Tikai biju iedomājusies, ka briežu un aļņu, nevis cūku.
Varbūt jau būt, ka tur nemaz neteica "gove", tik man tā izklausījās.

Spicēju ausis, cik varēju - arī es tagad sadzirdu - gove,gove, Uldi.....Sandra L. wrote:Bija gan. Bet šāvienus nedzirdēju, vismaz pārdesmit minūšu laikā vēl pēc tam. Bļaustīšanās atkārtojās, bet tālāk.
Esmu dzirdējusi, ka par govīm mednieki sauc mātītes. Tikai biju iedomājusies, ka briežu un aļņu, nevis cūku.
Varbūt jau būt, ka tur nemaz neteica "gove", tik man tā izklausījās.
Un vienīgais līdzīgais, ko es tādā gadījumā varu iedomāties, ir baltās gaismas salaušana varavīksnes krāsu spektrā - tātad "varavīksnes krāsu zeķubikses" zivjērgļiemMaz-ko-zinu wrote:Vēl nedaudz paturpinot par "pati savām acīm redzēju..." uzreiz nāk prātā vakar Māra Strazda stāstītais par mūsu acīm skaidri redzamo balto putna spalvu krāsu, kas nemaz nav balta putna acij, arī citām putnu redzes īpatnībām. Es pat to par īpatnībām nesauktu, bet par milzīgu pārākumu.
Tikpat brrrrāzmains (nu OK, drusku mazāksCukurvāvere wrote:Nja...Var tikai pabrīnīties...Liepājā vējš apgāž autobusu pieturas, luksoforus, nopluinīti balkoni, bet Durbertvilla stāv...Vai nav apbrīnojami, ko spēj"tikai"putns...? Brrrrrrrāzmains labrīC no Liepājas
Ja tevi neaizvaino mana ķircināšanās, man tev jāatgādina, ka pasākumā runājam, ka mežā bļaustīties nav labilianaliesma wrote: ...Tikko izstaigājāmies un izklaigājāmies, saulaini, bet skaļi un priecīgi...