Bijām noilgojušies
🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
-
Maz-ko-zinu
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Ar atgriešanos,Ragana neparastā!
Bijām noilgojušies
Bijām noilgojušies
7.oktobris
Labrit
I'm not know if it is Durbe or Robert

before Robert call in the forest
Labrit

before Robert call in the forest
-
Ragana neparastā
Labrītiņ,šo jauko drēgno un svaigo rītiņ.
Ak,mans dievs ,es nemaz nezināju,ka kamera vēl turpina darbu. Ekselenti.
Un tas akmens-zaru dārzs ar zaļajiem drediem pa vidu.Burvelīgi.
Ak,mans dievs ,es nemaz nezināju,ka kamera vēl turpina darbu. Ekselenti.
Un tas akmens-zaru dārzs ar zaļajiem drediem pa vidu.Burvelīgi.
-
Maz-ko-zinu
Labrīt, labrīt!
Izskatās, ka zeme ir apsarmojusi vai ar plānu ledu pārklāta. Tāds ziemīgs skats.
Izskatās, ka zeme ir apsarmojusi vai ar plānu ledu pārklāta. Tāds ziemīgs skats.
-
Maz-ko-zinu
Paldies, Liz01!
Ļoti jau gribas domāt, ka tie ir mūsējie Durbe un Roberts.
Uzleca saule un viss kļuva savādāks.
P.S.
08:01 - 08:02 Gulbju pāris, skaļi taurēdams, apmet loku ligzdas tuvumā.
Uzleca saule un viss kļuva savādāks.
P.S.
08:01 - 08:02 Gulbju pāris, skaļi taurēdams, apmet loku ligzdas tuvumā.
Paldies, Liz01 
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Varbūtība, ka ligzdas apkaimē tā brīvi lidinās un klaigājās svešs jūras ērgļu pāris praktiski līdzinās nullei. Durbe ar Robertu svešos jau sen būtu padzinuši, jo tā taču ir viņu ligzda un viņu rajonsMaz-ko-zinu wrote:Paldies, Liz01!
Labs rīts 
Oo superīgi, ka kāds beidzot apciemo ligzdas koku. Jācer, ka nākamā reize būs ligzdā iekšā
Oo superīgi, ka kāds beidzot apciemo ligzdas koku. Jācer, ka nākamā reize būs ligzdā iekšā
-
Maz-ko-zinu
Taisnība, Vērotāja
Tad jau vēl labāk
Tad jau vēl labāk
- Lianaliesma
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Sveiki, sliktas ziņas no Brachux

Cerams, ka drīz būs jauna antenabrachux wrote:Bad news is that antena doesn't want to work normally after restart, still drops on drops.
Good news that soon we will get different type of antena and will test it in this nest.
Ir cerība uz daudz stabīlāku sistēmas darbību sākot ar otrdienu 13.10, bet tajā pašā laikā jāatceras, ka saules gaismas paliek tikai mazāk un vienā brīdī tās būs par maz..
hello! / sveiki!
i have Pontu clips of the eagle's calls in the morning. i think it was Durbe on each time. /
man ir Pontu klipus ērgļa zvaniem no rīta. Es domāju, ka tas bija Durbe par katru reizi.
7:00
7:01
7:07
in these cases she was rather far so i'm not definitely sure that it was her but to me it sounded like her.
šajos gadījumos viņa bija diezgan tālu, tāpēc es neesmu noteikti pārliecināts, ka tas bija viņas, bet man tas izklausījās kā viņas.
i have Pontu clips of the eagle's calls in the morning. i think it was Durbe on each time. /
man ir Pontu klipus ērgļa zvaniem no rīta. Es domāju, ka tas bija Durbe par katru reizi.
7:00
7:01
7:07
in these cases she was rather far so i'm not definitely sure that it was her but to me it sounded like her.
šajos gadījumos viņa bija diezgan tālu, tāpēc es neesmu noteikti pārliecināts, ka tas bija viņas, bet man tas izklausījās kā viņas.

Last edited by ame on 07 Oct 2015 13:20, edited 1 time in total.
7:17 she landed on the nest tree top. this time i'm certain that it was her because she called loud and clear after landing.
07:17 viņa piezemējās uz ligzdu galotnes. šoreiz es esmu pārliecināts, ka tas bija viņas, jo viņa sauc skaļi un skaidri pēc nolaišanās.
7:20 she flew away. / 07:20 viņa aizlidoja prom.
here's also a clip which contains all of her stay. it is somehow rather tickling to watch the video without seeing her except in the end, only hearing the soft rustling she makes up there occasionally...
šeit ir arī klips, kas satur visus viņas uzturēšanos. tas ir kaut kā diezgan tickling, lai noskatītos video, neredzot viņas izņemot beigās, tikai dzirdēt mīksto šalkas viņa veido tur laikam ...

07:17 viņa piezemējās uz ligzdu galotnes. šoreiz es esmu pārliecināts, ka tas bija viņas, jo viņa sauc skaļi un skaidri pēc nolaišanās.
7:20 she flew away. / 07:20 viņa aizlidoja prom.
here's also a clip which contains all of her stay. it is somehow rather tickling to watch the video without seeing her except in the end, only hearing the soft rustling she makes up there occasionally...
šeit ir arī klips, kas satur visus viņas uzturēšanos. tas ir kaut kā diezgan tickling, lai noskatītos video, neredzot viņas izņemot beigās, tikai dzirdēt mīksto šalkas viņa veido tur laikam ...

Paldies, ame
Katra ērgļu parādīšanās "kadrā" ir liels prieks 
labvakar
19:08 dīvaina ērglis ligzdā

19:08 dīvaina ērglis ligzdā

Labvakar! Esmu padulls šovakar, gredzenus arī tā skaidri nevar redzēt, /bet viņi ir/ tāpēc neko neapgalvoju, bet varētu būt Bračka. 
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
LABVAKAR.Pusaudzis ar diviem gredzeniem?Liz01,tu vienmēr ar kaut ko labu iepriecini
Paldies 
Nu re, mūsu ligzdu apmeklē ciemiņi. Paldies Ame un Liz01. Ļoti interesanti.
Man rādās, ka gredzeni bezkrāsaini. Mūsējiem taču vajadzēja būt zilam riņķitim, bet varbūt nevaru labi sakatīt.MĀRIS wrote:Labvakar! Esmu padulls šovakar, gredzenus arī tā skaidri nevar redzēt, /bet viņi ir/ tāpēc neko neapgalvoju, bet varētu būt Bračka.