8.44 Vērotāj,Special for youVērotāja wrote:Labrīt.
Ilgi skatījos, līdz ieraudzīju vārnu aiz koka Ligzdas gariņa bildē

8.48 pieķērca man pilnas ausis

Ligzdas gariņš wrote:Labu rītiņu!![]()
7.03 tiko viens ciemiņš aizlaidās/labi noslēpusies knābis un aste tik drusku spīd
Kur Tu tādu rāvi??!!La Marie wrote:Noskatījos video, kā Durbe piegādāja zivi, un no sirds nosmējos.
Gurdra, gudra mamma mūsu Durbertam! Vispirms izvilināja mazuli no ligzdas, pēc tam eleganti ar visu zivi piezemējās pati. Protams, Durberts tūlīt pat arī steigā torpedēja Durbi no aizmugures. Izskatījās, ka mamma dabūja pat kniebienu dibenā
La Marie wrote:Noskatījos video, kā Durbe piegādāja zivi, un no sirds nosmējos.
Gurdra, gudra mamma mūsu Durbertam! Vispirms izvilināja mazuli no ligzdas, pēc tam eleganti ar visu zivi piezemējās pati. Protams, Durberts tūlīt pat arī steigā torpedēja Durbi no aizmugures. Izskatījās, ka mamma dabūja pat kniebienu dibenā
Domāju, ka pirms viņi ir apguvuši elementāras pašapgādes zināšanas, viņi diez vai dodas prom no vecākiem, ligzdas, kas tomēr ir patvērums, mājas. Savādāk tā ir pašnāvība!Made wrote: Nez, vai tiešām mūsu mazuļi (īpaši Zīļuki!!!) jau prot noķert paši sev kaut ko ēdamu .. varžukus varbūt, bet zivis?
Nu, Vērotāja!!! Ar šito Tu pat man izsiti pamatu no kājapakšas!!! Miljons!!! Forums ir mūsu mājas! Beidzot es dzirdu foruma definīciju, kas mani apmierina! Nepiegānīsim taču savas mājas, savu apkārtni. /Ar tām vajadzīgajām lietām gan brīžiem tā ir kā ir!/Vērotāja wrote:Māri, Forums ir mūsu mājas un mājās ir labi tad, ja katra lieta ir nolikta savā vietā(komentāri sarakstīti pie atbilstošām tēmām)
Bet neliels bardaciņš jau vienmēr ir katrā mājā... bet tikai neliels