Izskatās, ka Durbes vakardienas medījuma smarža piesaista citus plēsējputnus

man jau bail pat minēt kas tas par vanadziņu vai piekūnu/ja jau baložus un dzilnu nevaru atšķirt/lai zinātāji sakaLa Marie wrote:AME no LK foruma raksta, ka tas ir bijis lauku piekūns.
Izskatās, ka Durbes vakardienas medījuma smarža piesaista citus plēsējputnus
Es arī baidos definēt, kas kuro reizi ciemojas vai dzied pa perimetru.Ligzdas gariņš wrote: man jau bail pat minēt kas tas par vanadziņu vai piekūnu/ja jau baložus un dzilnu nevaru atšķirt/lai zinātāji saka![]()
izskatījās pēc jauna putna,ne
kas zin,varbūt DurBerta kaimiņi baložu pāris šo piesaista...
Made wrote:Minēt nav jābaidās, zinātāji palabos![]()
Izskatīju visus klijānus, piekūnus, vanagus, pat lijas, šis man vislabāk patika - zvirbuļu vanags, gan pēc krāsas, astes garuma un kārtainības, gan raibās krūtežas.
http://www.ornitofaunistika.com/lvp/accnis.htm
Lauka/lauku piekūns tāds dikti brūns, salīdzinot ar šo, ne? Bet gan jau ir.
http://www.ornitofaunistika.com/lvp/faltin.htm
Nu,nu, mēs taču neesam diplomēti ornitologi, tāpēc kļūdīties nav nekāds kauns. tas ir pilnīgi normāli.La Marie wrote:Es arī baidos definēt, kas kuro reizi ciemojas vai dzied pa perimetru.Ligzdas gariņš wrote: man jau bail pat minēt kas tas par vanadziņu vai piekūnu/ja jau baložus un dzilnu nevaru atšķirt/lai zinātāji saka![]()
izskatījās pēc jauna putna,ne
kas zin,varbūt DurBerta kaimiņi baložu pāris šo piesaista...
Bet AMEs rakstīto salīdzināju ar Wiki datiem un izskatījās, ka tā ir taisnība - peļu vanadziņš - tautas valodā.
![]()
Ērgļu balsis gan tagad sāku atpazīt visai skaidri, vismaz par to prieks pašai
13.23...tieši par to pašu padomāju arī es.....laikam aizlidojis pačakarēt otram jaunulim kaimiņam nervusmega2 wrote:12:09 Labdien! Izskatās,ka pēc vakardienas spraigajiem notikumiem mūsu saimnieks nav redzēts ligzdā un tās tuvumāBūs aizlaidies iepazīties ar tuvējiem kaimiņiem uz blakus mežu [varbūt]
Vecāki ar ēdamo arī pazuduši,no Durberta pat skaņas nedzird
,laikam visi atpūšas tālāk no mūsu acīm,kā nekā svētdiena
Nu riktīgi smuks tas mūsu Durberts-tāds amizantsMurkjelis wrote:Neliels ieskats Durberta vakardienas dejāVismaz slaidrādi jūtūbe ņem man pretī
![]()
Nē takš.....bet vakar tika iegūta pieredzesandra3006 wrote:Durbertiņ, ko Tu kliedz!
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: fans, Ligzdas gariņš, mega2, MĀRIS, Sandra L., sandra3006 un 25 viesi
Mēs tak neņemsim nost TAVU zivi!!![]()
![]()