🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Mūsus Durbertiņš atkal DELFOS - http://www.delfi.lv/mansdraugs/zveru-dz ... das-durvis
Delfos ievietotais video tiešām smieklīgs - Durberts kā bērns, kas tikko sācis staigāt, krīt un uzsit zilumus
Varbūt tādēļ, ka ieskriešana ligzdā palikusi viņa atmiņā kā neveiksme, nākošreiz ņēma augstāk un iekrita ligzdā no augšas

Varbūt tādēļ, ka ieskriešana ligzdā palikusi viņa atmiņā kā neveiksme, nākošreiz ņēma augstāk un iekrita ligzdā no augšas

Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
paskatījos vēlreiz to pašu video. Ievēroju, ka viņam takš bez spārniem bij vēl stabils trešais balsts: astes gals uz tā paša slavenā zara palika balstoties. Tie divi pirmie balsti viņu izglāba. Nu tak varens tas mūsu puika! (vai rudenī izrādšies meičaMade wrote:Šoreiz man arī gribas piekrist tik nekorektam apgalvojumam - man tādas pašas sajūtas bijaEmotion wrote: pilnīgi varēja redzēt kā viņa smadzenītes strādā gudrojot ko nu tagad darīt

Iekrita!Vērotāja wrote:Delfos ievietotais video tiešām smieklīgs - Durberts kā bērns, kas tikko sācis staigāt, krīt un uzsit zilumus![]()

Nu gan viņi sarakstījušihibetta wrote:Mūsus Durbertiņš atkal DELFOS - http://www.delfi.lv/mansdraugs/zveru-dz ... das-durvis

-
Man gan bija iespaids, ka viņš jau bija uz kāda no augšējiem zariem, pirms lekšanas ligzdā. Viņš tur sēdēja un mīņājās no kājas uz kāju un beidzot ieleca ligzdā.Vērotāja wrote:Varbūt tādēļ, ka ieskriešana ligzdā palikusi viņa atmiņā kā neveiksme, nākošreiz ņēma augstāk un iekrita ligzdā no augšas
Jā, Durberts jau kādu neilgu laiciņu, pirms ieleca ligzdā, sēdēja augšā zarosMaz-ko-zinu wrote:Man gan bija iespaids, ka viņš jau bija uz kāda no augšējiem zariem, pirms lekšanas ligzdā. Viņš tur sēdēja un mīņājās no kājas uz kāju un beidzot ieleca ligzdā.Vērotāja wrote:Varbūt tādēļ, ka ieskriešana ligzdā palikusi viņa atmiņā kā neveiksme, nākošreiz ņēma augstāk un iekrita ligzdā no augšas

Skatoties palēnināti, šķiet, ka no 5:46:03 līdz 5:46:05 lido smuki, kājas nekarājas.

Tikai tuvojoties ligzdai sāk gatavoties piezemēšanās tehnikai ar kājām, bet tur atkal tas zars..
I possess a device which is capable of accessing the entirety of information known to man. I use it to look at pictures of cats and get into arguments with strangers.
Vispār Durbertam laimīgi viss ir beidzies, jo aizķeroties kājām aiz zara, Viņš jauši vai nejauši bija saķēris viņu, līdz ar to palika atbalstījies uz spārniem un astes, zem kuras kājas pieturēja to nelaimīgo zaru, kas tagad kalpoja par atbalsta punktu! Savādāk tas zars būtu atliecies atpakaļ, un kas zin, kā šī piezemēšanās ligzdā būtu beigusies! 

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Iespējams,ka Durberts gribēja nolaisties tieši šajā zarā,kurš atkal neizturēja svaru un ātrumu,rezultātā noliecoties lizgzdas virzienā uz priekšu un uz leju. Jo redzams, ka Durberts kājas nolaida satvērienam īsi pirms ligzdas, cenšoties ielaisties zarā no apakšas.
-
Nu jau mēs runājam par dažādām piezemēšanās reizēm ligzdā. Es runāju, un Viky apstiprināja, par otro ielidošanu šodien, ko pati esmu novērojusi, 10:07.
Jūs, Woods, Māri un Leo runājiet par pirmo, ko redzējām video - pirms sešiem no rīta.
Jūs, Woods, Māri un Leo runājiet par pirmo, ko redzējām video - pirms sešiem no rīta.
- Lianaliesma
summerkid wrote:06:49:16 Mirklis, kad ieskatījās kamerā![]()

Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.

Tik jauka Durberta fotogrāfija-skatiens kamērā,bet liekas ka tieši man acīs! 

Ne tikai! Arī šodienas avīzē "Kurzemes Vārds" un par Durbertu raksta arī šeit: http://www.liepajniekiem.lv/zinas/sabie ... uma-169437hibetta wrote:Mūsus Durbertiņš atkal DELFOS - http://www.delfi.lv/mansdraugs/zveru-dz ... das-durvis

Atbilstoši foruma ierakstiem un bildēm,runa bija par pirmo rīta ielidošanu ligzdā. Trīs cilvēki runā un saprot viens otru, divi nesaprot.Maz-ko-zinu wrote:Nu jau mēs runājam par dažādām piezemēšanās reizēm ligzdā. Es runāju, un Viky apstiprināja, par otro ielidošanu šodien, ko pati esmu novērojusi, 10:07.
lianaliesma, perfekts moments!
Durberta acīs, iespējams, mēs - homo sapiens, beidzot ieraugām sevi!
Durberta acīs, iespējams, mēs - homo sapiens, beidzot ieraugām sevi!
21.08....Labs vakariņš..... nesen tālumā kaut kur Durbertiņš tika dzirdēts 

21.12 Ieradās Durberts,bet vakariņu nav
Šefs ieradās! 

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
21.13 mazais saimnieks mājās