🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)

Haliaeetus albicilla - White-tailed Eagle
hibetta

Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)

Post by hibetta »

Vērotāja

Post by Vērotāja »

Delfos ievietotais video tiešām smieklīgs - Durberts kā bērns, kas tikko sācis staigāt, krīt un uzsit zilumus :P
Varbūt tādēļ, ka ieskriešana ligzdā palikusi viņa atmiņā kā neveiksme, nākošreiz ņēma augstāk un iekrita ligzdā no augšas :lol:
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Emotion

Post by Emotion »

Made wrote:
Emotion wrote: pilnīgi varēja redzēt kā viņa smadzenītes strādā gudrojot ko nu tagad darīt :lol:
Šoreiz man arī gribas piekrist tik nekorektam apgalvojumam - man tādas pašas sajūtas bija :P
paskatījos vēlreiz to pašu video. Ievēroju, ka viņam takš bez spārniem bij vēl stabils trešais balsts: astes gals uz tā paša slavenā zara palika balstoties. Tie divi pirmie balsti viņu izglāba. Nu tak varens tas mūsu puika! (vai rudenī izrādšies meiča :D )
Emotion

Post by Emotion »

Vērotāja wrote:Delfos ievietotais video tiešām smieklīgs - Durberts kā bērns, kas tikko sācis staigāt, krīt un uzsit zilumus :P
Varbūt tādēļ, ka ieskriešana ligzdā palikusi viņa atmiņā kā neveiksme, nākošreiz ņēma augstāk un iekrita ligzdā no augšas :lol:
Iekrita! :D drošāk labāk iekrist pa taisno no augšas nekā aizkrist garām :lol:
Viky

Post by Viky »

hibetta wrote:Mūsus Durbertiņš atkal DELFOS - http://www.delfi.lv/mansdraugs/zveru-dz ... das-durvis
Nu gan viņi sarakstījuši :lol:
Maz-ko-zinu

Post by Maz-ko-zinu »

Vērotāja wrote:Varbūt tādēļ, ka ieskriešana ligzdā palikusi viņa atmiņā kā neveiksme, nākošreiz ņēma augstāk un iekrita ligzdā no augšas :lol:
Man gan bija iespaids, ka viņš jau bija uz kāda no augšējiem zariem, pirms lekšanas ligzdā. Viņš tur sēdēja un mīņājās no kājas uz kāju un beidzot ieleca ligzdā.
Viky

Post by Viky »

Maz-ko-zinu wrote:
Vērotāja wrote:Varbūt tādēļ, ka ieskriešana ligzdā palikusi viņa atmiņā kā neveiksme, nākošreiz ņēma augstāk un iekrita ligzdā no augšas :lol:
Man gan bija iespaids, ka viņš jau bija uz kāda no augšējiem zariem, pirms lekšanas ligzdā. Viņš tur sēdēja un mīņājās no kājas uz kāju un beidzot ieleca ligzdā.
Jā, Durberts jau kādu neilgu laiciņu, pirms ieleca ligzdā, sēdēja augšā zaros ;)
woods

Post by woods »

Skatoties palēnināti, šķiet, ka no 5:46:03 līdz 5:46:05 lido smuki, kājas nekarājas. :lol:
Tikai tuvojoties ligzdai sāk gatavoties piezemēšanās tehnikai ar kājām, bet tur atkal tas zars..
I possess a device which is capable of accessing the entirety of information known to man. I use it to look at pictures of cats and get into arguments with strangers.
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Vispār Durbertam laimīgi viss ir beidzies, jo aizķeroties kājām aiz zara, Viņš jauši vai nejauši bija saķēris viņu, līdz ar to palika atbalstījies uz spārniem un astes, zem kuras kājas pieturēja to nelaimīgo zaru, kas tagad kalpoja par atbalsta punktu! Savādāk tas zars būtu atliecies atpakaļ, un kas zin, kā šī piezemēšanās ligzdā būtu beigusies! :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Leo

Post by Leo »

Iespējams,ka Durberts gribēja nolaisties tieši šajā zarā,kurš atkal neizturēja svaru un ātrumu,rezultātā noliecoties lizgzdas virzienā uz priekšu un uz leju. Jo redzams, ka Durberts kājas nolaida satvērienam īsi pirms ligzdas, cenšoties ielaisties zarā no apakšas.
Maz-ko-zinu

Post by Maz-ko-zinu »

Nu jau mēs runājam par dažādām piezemēšanās reizēm ligzdā. Es runāju, un Viky apstiprināja, par otro ielidošanu šodien, ko pati esmu novērojusi, 10:07.
Jūs, Woods, Māri un Leo runājiet par pirmo, ko redzējām video - pirms sešiem no rīta.
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

summerkid wrote:06:49:16 Mirklis, kad ieskatījās kamerā :P
:lol: - Un jūs visi vēl te? Es gan jau māku lidot... te tikai paēdīšu. Un tad atkal uz mammas un tēta ozolu, tagad es beidzot to varu! :P
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
Nita7

Post by Nita7 »

Tik jauka Durberta fotogrāfija-skatiens kamērā,bet liekas ka tieši man acīs! :D
melisa

Post by melisa »

hibetta wrote:Mūsus Durbertiņš atkal DELFOS - http://www.delfi.lv/mansdraugs/zveru-dz ... das-durvis
Ne tikai! Arī šodienas avīzē "Kurzemes Vārds" un par Durbertu raksta arī šeit: http://www.liepajniekiem.lv/zinas/sabie ... uma-169437 :P
Leo

Post by Leo »

Maz-ko-zinu wrote:Nu jau mēs runājam par dažādām piezemēšanās reizēm ligzdā. Es runāju, un Viky apstiprināja, par otro ielidošanu šodien, ko pati esmu novērojusi, 10:07.
Jūs, Woods, Māri un Leo runājiet par pirmo, ko redzējām video - pirms sešiem no rīta.
Atbilstoši foruma ierakstiem un bildēm,runa bija par pirmo rīta ielidošanu ligzdā. Trīs cilvēki runā un saprot viens otru, divi nesaprot.
Atspole

Post by Atspole »

lianaliesma, perfekts moments!
Durberta acīs, iespējams, mēs - homo sapiens, beidzot ieraugām sevi!
fans

Post by fans »

21.08....Labs vakariņš..... nesen tālumā kaut kur Durbertiņš tika dzirdēts :D
Hildina

Post by Hildina »

21.12 Ieradās Durberts,bet vakariņu nav
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Šefs ieradās! :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
fans

Post by fans »

21.13 mazais saimnieks mājās :D
Locked

Return to “Jūras ērglis”