🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Sveiciens!
Jāņa Ķuzes komentārs par Durberta gredzenošanu nu arī Delfos:
http://m.delfi.lv/mansdraugs/zveru-dziv ... d=46042971
Jāņa Ķuzes komentārs par Durberta gredzenošanu nu arī Delfos:
http://m.delfi.lv/mansdraugs/zveru-dziv ... d=46042971
Tieši aiz ligzdas, pa kreisi no ozola, kur vecāki mēdz uzturēties, izcirtuma malā pirms kokiem var redzēt ko baltu. Varbūt tā ir zaru kaudze šķeldai, kuras mežinieki parasti apsedz
11.24.vai Durbe nav apciemojuši Durbertu?
Sestdien - vienīgo reizifans wrote:11.24.vai Durbe nav apciemojuši Durbertu?
Paldies Hilda par atbildi. ...šobrīd pieslēdzot ar mobilo telefonu....un lai netērētos dati nav iespējas visu laiku vērot kas notiek ligzdā. ...no rīta jau vēl nebija....varbut būs beidzot sadūšojusies 

es labprāt to darītu, bet pēc kura pulksteņa jūs vadaties?Vērotāja wrote:Pievienojos lūgumamstar14 wrote:Sveicināti kolēģi-dabas vērotāji!!!
Lai vieglāk būtu visiem pamanīt interesantus sīkumus, lūdzu rakstiet laiku, cikos jūs kaut ko redzat.
Citādāk, ja nesanāk pašiem ilgāku laiku būt pie datora, pēc tam ir grūti pēc pontu bildēm vai video atrast tos momentus par kuriem jūs forumā runājat.
To vien darām , kā ceram, ceram ,ceramfans wrote:Paldies Hilda par atbildi. ...šobrīd pieslēdzot ar mobilo telefonu....un lai netērētos dati nav iespējas visu laiku vērot kas notiek ligzdā. ...no rīta jau vēl nebija....varbut būs beidzot sadūšojusies

Viss būs labi......gaidam:-)es katru vakaru parunājos ar To Kungu....un laikam tā nu sakritība nākamajā dienā Roberts bija klāt uz ilgāku palikšanuHildiņa wrote:To vien darām , kā ceram, ceram ,ceramfans wrote:Paldies Hilda par atbildi. ...šobrīd pieslēdzot ar mobilo telefonu....un lai netērētos dati nav iespējas visu laiku vērot kas notiek ligzdā. ...no rīta jau vēl nebija....varbut būs beidzot sadūšojusies

Viss būs labi......gaidam:-)es katru vakaru parunājos ar To Kungu....un laikam tā nu sakritība nākamajā dienā Roberts bija klāt uz ilgāku palikšanuHildiņa wrote:To vien darām , kā ceram, ceram ,ceramfans wrote:Paldies Hilda par atbildi. ...šobrīd pieslēdzot ar mobilo telefonu....un lai netērētos dati nav iespējas visu laiku vērot kas notiek ligzdā. ...no rīta jau vēl nebija....varbut būs beidzot sadūšojusies

Fan ,parunā ar viņu tā nopietnāk......te jau raganiņa arī darbojas un viņai sanāk tīri labi - par abiem noorganizējiet Durbi ! 

-
Re, kur pulksteņa laiks. Kā nu mācēju, iezīmēju sākumu un beigas.Emotion wrote: es labprāt to darītu, bet pēc kura pulksteņa jūs vadaties?
-

Last edited by Vējš vītolos on 01 Jun 2015 14:09, edited 1 time in total.
12.21 Roberts klāt ar zivi un abi skatās gaisā
Oho ! Roberts zivi aiznes prom ! Izskatījās ,ka atnests bija līnis.
Last edited by Hildina on 01 Jun 2015 12:26, edited 1 time in total.
-

Last edited by Vējš vītolos on 01 Jun 2015 14:08, edited 1 time in total.
12.26....Es to vien tik daru ka darbojos katru vakaru......bet tikko ienāca prātā. ....vai mēs visi kas šeit satrauca mies par Durbi. ...varam taču piedomāt katru vakaru......Tas būtu jauki....tad viņa iespējams saklausīs...izskatās. ka Roberts ir bijis ciemosHildiņa wrote:
Izskatījās pēc līdakas
Man jau reizēm šķiet , ka domājam visu dienu un atverot dabasdatus ceram , ka Durberts gan paēdis, gan apčubinātsfans wrote:12.26....Es to vien tik daru ka darbojos katru vakaru......bet tikko ienāca prātā. ....vai mēs visi kas šeit satrauca mies par Durbi. ...varam taču piedomāt katru vakaru......Tas būtu jauki....tad viņa iespējams saklausīs...izskatās. ka Roberts ir bijis ciemosHildiņa wrote:
Roberts 2 min pasēdēja pie Durberta, un abi cieši aicinoši vēroja Kādu tuvumā (kura kadrā tomēr neparādījās). Durbertiņš tā čiepstēja...