07:54 brokastu laiks beidzies, Raimis ar mazuļiem atpūsties

Nē jau ne! Milduks izstumdīja Raimi, un iekārtojās pie bērniem.karliiina_13 wrote: ↑10 May 2018 08:18 08:02 Raimis Milduku nepalaiž...un meitene aizlido. (tādā vējainā dienā zivis neķersies, lai Milduks palidinās...atpūšas no ikdienas rūpēm)
Man laikam veicas ar skatīšanās brīžiem. Šorīt no 6.09 (ar sekundēm) līdz 6.19 visi trīs draudzīgi reizē brojkastojāmkarliiina_13 wrote: ↑10 May 2018 07:51 07:35 (...) Vilnis pirmais augšā, gatavs brokastot, bet Raimis atkal šo iekausta (kas viņam šodien uznācis)![]()
Ja bildes taisa Paintā, joslu ar LDF un Dabasdatu atzīmi un laika zīmogu pārnest citā vietā ir ļoti vienkārši. Pēc brīža tikšu līdz darbam un ielikšu aprakstu kā to izdarīt.Jānis Ķuze wrote:
Otra lieta, ko vēlos komentēt, ir autortiesības. Kameru materiāli ir brīvi pieejami tikmēr, kamēr kāds to neizmanto komerciāla labuma gūšanai. Noteikums no mūsu puses ir - saglabāt atsauci uz Latvijas Dabas fondu, kas izpaužas kā fonda logo un arī laika datu joslas saglabāšana. Ame looduskalender forumā to risina tā, ka kadrētiem attēliem apakšā uzliek laika joslas kopiju. Bez laika joslas attēliem ir maza vērtība, jo nav iespējama to atpazīšana hronoloģiskā ziņā. Laika joslas pārnešana kadrētos attēlos ir iespējama ar primitīvām grafiskajām programmām, kas grūtības nesagādā.
Precīzi, Sandriņ, jo 6.08. Vilnis vēl dabūn "bietē", bet pēc tam - ideālas brokastis! Un kas tad tie būs par ērgļubērniem ja nemaz neizmetīs pūku!
Es laikam biju, esmu, un būšu grēcinieks.
Ne Tu viens,Māri-gribēdama iegūt labāku skatu,es pietuvinu bildi,bet tad apakšējā josla pazūd un uzlikt viņu uz jau pietuvinātās bildes es nemāku-tā,kā arī es ''grēkoju''!