Jā, jā, ir RaimisSandra L. wrote:Sen nebiju šo kameru skatījusi. Kā atveru, tā Raimis () priekšā
![]()
Kopš izlidošanas - nav nekā, bet...!krimis wrote:Vai ir kāda informācija par Durbertu? Ko viņš patreiz dara?
Paldies, ame!ame wrote: i found a delightful visitor at the nest yesterday evening: a cuckoo flew to the tree top and cuckoo'ed 7 times. then it flew away and showed a glimpse of itself. /
es atradu apburošs apmeklētājs pie ligzdas vakar vakarā: dzeguze lidoja galotnes un aicināja 7 reizes. tad aizlidoja prom un parādīja ieskatu par sevi.
if it hadn't called it would have been difficult to identify the bird (and i would not have found it!).
it showed only few of its details./
ja tas nebūtu saukt to būtu bijis grūti identificēt putnu (un es nebūtu atradis to: D).
tas parādīja tikai daži no tās detaļām.
the long and thin, curved, sharp-pointed beak. /garš un plānas, izliekti, asu smailu knābis.
the stripy-spotted tail. / Strīpains un raibums astes.
... kā šis mazais niedru strads, kurš gan auklē dzeguzēnuSandra L. wrote: Paldies, ame!
Te gan neviens viņas olu neauklētu!
Ame, thank you very much! Amazing work you have done and amazing finding - cuckoo in our webcam nest!ame wrote:8. jūnijs
Sveiki!
no-one has been on the nest since two nights ago. /
neviens nav bijis uz ligzdu, jo pirms divām naktīm.
i found a delightful visitor at the nest yesterday evening: a cuckoo flew to the tree top and cuckoo'ed 7 times. then it flew away and showed a glimpse of itself. /
es atradu apburošs apmeklētājs pie ligzdas vakar vakarā: dzeguze lidoja galotnes un aicināja 7 reizes. tad aizlidoja prom un parādīja ieskatu par sevi.
if it hadn't called it would have been difficult to identify the bird (and i would not have found it!).
it showed only few of its details./
ja tas nebūtu saukt to būtu bijis grūti identificēt putnu (un es nebūtu atradis to: D).
tas parādīja tikai daži no tās detaļām.
the long and thin, curved, sharp-pointed beak. /garš un plānas, izliekti, asu smailu knābis.
the stripy-spotted tail. / Strīpains un raibums astes.
https://www.youtube.com/watch?v=LXPpKWRMdmc
i made a post where i explain how i found the cuckoo. / Es sniedza post kur es paskaidrot, kā es atradu dzeguze.[/size]
http://www.looduskalender.ee/forum/view ... 97#p534697