Lai kas būtu šis melnais mazais nelabais, viņam vajadzētu sīkt un spirināties, ja ir ieķēries kaut kur... Kaut kāda kustība ir, tad lielāks, tad mazāks, bet spirināties un cīnīties par dzīvi šis nemaz netaisās

Un tas spoku koks ir kronis visam

Mums te tagad ir spocīgas ainas ar spocīgām skaņāmSimba wrote:10:55 Vecāku maiņa
Lai kas būtu šis melnais mazais nelabais, viņam vajadzētu sīkt un spirināties, ja ir ieķēries kaut kur... Kaut kāda kustība ir, tad lielāks, tad mazāks, bet spirināties un cīnīties par dzīvi šis nemaz netaisās![]()
Un tas spoku koks ir kronis visam
Varbūt, ka tomēr ir par maz barības? Un viņa jūt, ka neizbaros, kad bērni paaugsies un ēdamā vajadzēs vairāk.Feja wrote:Man nav saprotama šī stārķu uzvedība, liekās tak, ka barība pietiek un nav teikts, ka vēl kāds cālis izšķilsies. Un esošie jau nekādi nīkuļi arī neizskatās. Viņi grib uzaudzināt tikai 1 bērnu.
Pēdējo reizi, kad bija barošana, no lielā stārķa diezgan maz barības izkrita. To vienu vardi abi mēģināja padalīt, bet bez vardes jau bija vēl kaut kas... Varbūt putnam liekas, ka barības tomēr ir par maz un stārķēni taču ēdīs aizvien vairāk un vairāk?Feja wrote:Man nav saprotama šī stārķu uzvedība, liekās tak, ka barība pietiek un nav teikts, ka vēl kāds cālis izšķilsies. Un esošie jau nekādi nīkuļi arī neizskatās. Viņi grib uzaudzināt tikai 1 bērnu.
Vai vari paskaidrot?Feja wrote:J Un vēl, man arvien vairāk sāk likties, ka šī nav pagājušā gada Zīle.
Jā, mērkaķs tagad tieši priekšā ligzdaiHildiņa wrote:Kukainis pakustējās ļoti ātri , bet varbūt vējš papūta tieši priekšā
Tas, lai emocionāli cilvēki vairs neko neredzētu.Hildiņa wrote:Kukainis pakustējās ļoti ātri , bet varbūt vējš papūta tieši priekšā
Un spriežot pēc vidžināšanas, pagaidām viss ir kārtībā... Redzēju arī lielā putna galvu - ne pie stārķēniem, bet paša kasīšanās procesā...Hildiņa wrote:Vecāks laikam stāv, jo var redzēt olas