Sveiki!
Nez vai būs īstā vieta,bet nu rakstu šajā tēmā,lai izteiktu pārdomas par DD forumu-priekšniecība nekādus paskaidrojumus mums nesniedz!
Jau kādu laiku (liekas nedēļu?) pamatīgi bremzē forums-pareizāk sakot-neveras vaļā un liekas,ka esmu atradusi iemeslu kāpēc-nenormāls apmeklētāju daudzums,ja parasti forumu apmeklē ap 200 +- lasītāju,tad pēdējā laikā to ir ap
3700!!!,kas pavisam noteikti nav parasto lasītāju loks-visticamāk forums ir uzlauzts un tie ir boti vai troļļi
Tas pats jau krietnu laiku notiek arī LK forumā,kur meitenes @ame un @liznm sūdzas,ka forums lēns un nevar normāli strādāt
Nav ne jausmas,ko tur var līdzēt,bet liekas,ka IT speciālistam būtu jāuzliek kaut kāda drošības sistēma (aizsardzība),bet ja pareizi atceros DD nav patstāvīga darbinieka šajā jomā un ja sākas nedienas,tiek pieaicināts speciālists (varbūt kļūdos?)
Es te vairākas dienas vispār netiku iekšā,kaut arī forums atvērās-prasīja man paroli un kad to ievadīju,vienalga meta mani ārā-nu šis viss nav normāli īpaši jau tiem cilvēkiem,kas cenšas dokumentēt notikumus ligzdās